Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Hydroponics of Holland Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit Natural Power Set 250ml - stimulues për zhvillimin e përgjithshëm të bimëve

Natural Power Set 250ml - stimulues për zhvillimin e përgjithshëm të bimëve

Çmimi: 6,330.00lek
 • Kodi:
  29
 • Pesha:
  0.500 kg

Kompleti i avancuar i fuqisë natyrore është një zgjidhje kompakte dhe e mirë për përgatitjen e një programi të mirë ushqimor, duke përfshirë fortifikuesit cilësorë!

Me këtë komplet ju kurseni në çmimin për njësi të çdo produkti. Seti përmban:

- Root Stimulator 0.250L

- Enzimat + 0,250L

- Growth / Bloom Excellarator 0.250L

- Tretësirë përfundimtare 0.250L

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

Plehërimi nuk ka qenë kurrë më i lehtë sesa me produktet Advanced Hydroponics of Holland. Formula unike lejon përdorimin e lehtë nga prodhuesit fillestarë dhe dozimin fleksibël. Falë përqendrimeve të larta të përbërësve, ju kurseni gjithashtu kohë dhe para.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Root stimulator:

 • за разсади без коренче
 • подобрява имунната система и устойчивостта срещу заболявания
 • стимулира развитието на корена и подобрява здравината на растението
 • идеален за вътрешно и външно култивиране. Отлични резултати върху почва, coco, rockwool, както и hydroponic системата.
 • Употребя се от 1-вия ден до момента, в който вече имате добре развита коренна система 
 • Препоръчва се в комбинация с Advanced Enzymes+

 

 

Growth/bloom excellarator:

 • за растения с добре развита коренна система, навлизащи в етапа на цъфтене
 • употребата на този мощен коктейл води до експлозивна продукция
 • заздравява вече силната имунна система
 • предпазва от заболявания и  заличава щетите причинени от червеи, насекоми и други инсекти
 • идеален за вътрешно и външно култивиране
 • употреба до 1 седмица преди събиране на реколтата
 • oтлични резултати върху почва, coco, rockwool, както и hydroponic системата.
 • Препоръчва се в комбинация с Advanced Enzymes+

 

 

Enymes+:

 • обогатени с коктейл от билки
 • подобрява и подсигурява средата за развитие на корените на вашето растение
 • ускорява откъсването на излишния материал от кореновата система
 • активизира микро развитието и подобрява абсорбирането на растителните добавки
 • подобрява потока на кислород
 • 100% биологичен
 • Препоръчва се в комбинация с Root Stimulator и Growth/bloom excellarator

 

 

Final Solution:

 • oтмива натрупването на растителни добавки и вкуса на растението
 • Високо качество и по-голяма реколта
 • засилва натуралния вкус без примеси
 • помага срещу мухала
 • употребявайте в последната седмица преди събирането на реколтата
 • отлични резултати върху почва, coco, rockwool, както и hydrophonic системата.
 • НЕ употребявайте в комбинация с Enzymes+