Menu
Profili
Gjuhe

BUD XL 500ml - stimulues i lulëzimit

Çmimi: 2,941.00lek
  • Kodi:
    315
  • Pesha:
    0.000 kg

Është e njohur për më shumë se një shekull se enzimat veprojnë si një ndarës i polisakarideve në monosakaride - glukozë dhe fruktozë.

 

Rezulton se ato gjithashtu luajnë një rol të rëndësishëm në transferimin dhe përhapjen e sheqernave në bimë. Këto sheqerna janë përgjegjëse për prodhimin e pëlhurave të thata në pjesë të ndryshme të bimës.

House & Garden Bud XL ka aftësinë ekskluzive, duke përdorur enzimat, për të nxjerrë sheqerna nga gjethet e bimës dhe për t'i bartur ato në fruta ose ngjyra. Fruti bëhet më i ëmbël dhe ka shije më të mirë. Bud XL rrit madhësinë dhe forcën e ngjyrave, gjë që çon në rritjen e pjellorisë dhe, respektivisht, rritjen e qarkullimit.

 

Çdo enzimë ka një vlerë optimale. Kur arrihet, aktiviteti i enzimës është më i lartë. Nëse gjendja e enzimës është larg vlerës optimale, struktura mund të ndryshojë ashpër dhe veprimi mund të bjerë ose proteina mund të humbasë funksionet e saj. Prandaj, ka disa faktorë që duhet të vërehen me kujdes:

 

Niveli pH i nëntras nuk duhet të jetë i lartë ose i ulët.

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

House & Garden është një kompani plehrash holandeze.Nëse nuk keni kohë për eksperimente, besoni House & Garden!Rezultatet janë të shkëlqyera si për prodhimin ashtu edhe për shijen e produktit të përfunduar!

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Приложение: Използвайте Bud XL през периода на цъфтеж. Подгответе резервоара за храна както следва: първо добавете основен нутриент (например Soil А+В, Hydro или Cocos). Уверете се, че резервоарът предлага правилното рН и водна електропроводимост. Тогава добавете Bud XL. Резервоарът е готов за първо поливане.

 

Съвет: Започнете да добавяте Bud XL след оформянето на първите цветове. През този период големите прицветници губят функциите си. Добавяйки Bud XL, вие се уверявате, че енергията на растението не се използва за поддържане на прицветниците, а за оформянето на цветовете и плодовете на растението. Bud XL също извлича захари от прицветниците, като ги запазва в цветовете или плода.

 

 Количество: 1 литър за всеки 1000 литра вода 

Приложение: Използвайте Bud XL през периода на цъфтеж. Подгответе резервоара за храна както следва: първо добавете основен нутриент (например Soil А+В, Hydro или Cocos). Уверете се, че резервоарът предлага правилното рН и водна електропроводимост. Тогава добавете Bud XL. Резервоарът е готов за първо поливане.

 

Съвет: Започнете да добавяте Bud XL след оформянето на първите цветове. През този период големите прицветници губят функциите си. Добавяйки Bud XL, вие се уверявате, че енергията на растението не се използва за поддържане на прицветниците, а за оформянето на цветовете и плодовете на растението. Bud XL също извлича захари от прицветниците, като ги запазва в цветовете или плода.

 

 Количество: 1 литър за всеки 1000 литра вода