Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues House & Garden Stimulues për rritjen dhe lulëzimin Pluhur për qitje për shtëpi dhe kopsht 5 copë. - Suplement për lulëzim të bollshëm

Pluhur për qitje për shtëpi dhe kopsht 5 copë. - Suplement për lulëzim të bollshëm

Çmimi: 5,201.00lek
  • Kodi:
    239
  • Pesha:
    0.500 kg

Shooting Powder bën që bimët të fillojnë një cikël të ri lulëzimi pasi formimi i luleve të reja nuk është më aq aktiv.

Deri në 30% rritje në numrin dhe madhësinë e ngjyrave. Pluhuri i qitjes është sekreti i çdo kultivuesi të suksesshëm . Ky përshpejtues i shkëlqyer i rritjes së sythave është më i miri në fushën e stimuluesve të lulëzimit. Jep rezultate të dukshme dhe mund të kombinohet me të gjithë lëndët ushqyese thelbësore. Ky ndihmës i lulëzimit fillon një cikël të ri lulëzimi pas i rregullt ka mbaruar, duke rritur ndjeshëm peshën totale të frutave. Rendimenti shtesë do të habisë edhe kultivuesit më me përvojë, pasi në fakt krijon një shtresë të re mbi frutat ekzistuese dhe kështu mund të rrisë rendimentin deri në 30%.

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

House & Garden është një kompani holandeze për plehra të teknologjisë së lartë.Nëse nuk keni kohë për eksperimente, besoni House & Garden!Rezultatet janë të shkëlqyera si për prodhimin ashtu edhe për shijen e produktit përfundimtar!

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

Përdoreni në tre javët e fundit.Javën e parë merrni një qese për 100 litra, dy javët e ardhshme dy qese për 100 litra.Përdoreni vetëm nëse bima është e shëndetshme, është një agjent shumë i fortë që kërkon shumë nga bima. Mos e përzieni me stimulues të tjerë të lulëzimit. Gjithmonë reduktoni vlerën EC të lëndëve ushqyese thelbësore në EC-1.2!