Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Stimuluesit e lulëzimit Overdrive 500ml - stimulues për përfundimin e lulëzimit

Overdrive 500ml - stimulues për përfundimin e lulëzimit

Çmimi: 2,355.00lek
 • Kodi:
  746
 • Pesha:
  0.600 kg

Overdrive është një përzierje intensive dhe jashtëzakonisht komplekse e burimeve të fosforit dhe kaliumit. Overdrive është projektuar për të gjeneruar peshë shtesë dhe vëllim dhe për të prodhuar fruta me cilësi të lartë me përmbajtje të lartë të naftës. Aplikimi i saj është jashtëzakonisht i rëndësishëm gjatë javëve të lulëzimit. 100% efekt i garantuar!

 

 


Të marra së bashku, kombinimi i përbërësve të përfshirë në Overdrive siguron bimët tuaja me:

 

 

 • Rritje e thithjes së lëndëve ushqyese dhe rritje e fotosintezës dhe energjisë
 • Rritja e zgjerimit të qelizave dhe dyfishimi në ngjyra më të mëdha
 • Rrit krijimin e strukturave të brendshme floreale dhe komponimeve për të rritur aromën, shijen, fortësimin e vlerës së tregut
 • Rezistencë në rritje ndaj thatësirës, nxehtësisë, stresit, sëmundjeve, pesticideve dhe rraskapitjes në fazën përfundimtare
 • Rritje potencialisht të mëdha në peshën dhe madhësinë e korrjes në trimestrin e fundit të rritjes
 • Siç mund ta shihni, përdorimi i Overdrive është një metodë shumë më e ndjeshme dhe ekonomike sesa përdorin shumica e kultivuesve (ata thjesht vënë të njëjtin amplifikator me lule në bimët e tyre nga java e parë deri në ditën e korrjes).
 • Nocioni se një dozë shtesë e PK është të gjitha bimët tuaja kanë nevojë gjatë fazës së lulëzimit është po aq absurde sa ideja se në javët e fundit të lulëzimit nuk janë asgjë më shumë se një lojë pritjeje dhe nuk mund të ketë rritje të konsiderueshme në madhësi, peshë dhe cilësi.
 • Të dyja idetë tani po kundërshtohen. Duke përdorur Overdrive, ju bëni të mundur që bimët tuaja të arrijnë atë që më parë konsiderohej e pamundur në fund të fazës së lulëzimit.
 • Disa prodhues e gjejnë Overdrive veçanërisht të dobishme në situatat e mëposhtme:
 • Kur bimët luftojnë më herët gjatë lulëzimit dhe kanë nevojë të rriten duke grumbulluar me shpejtësi rritjen e luleve
 • Në llojet që tradicionalisht nuk prodhojnë grumbuj të mëdhenj lulesh për t'i zmadhuar ato dhe për t'i bërë ato më të plota
 • Kur një prodhues mëson se duhet të korrë një prodhim më të madh.
 • Në secilën prej këtyre situatave, ju keni nevojë për Një Overdrive dhe përdoreni atë në çdo sistem hidroponik ose dheu, duke i dhënë një fund të denjë shpërblimi sezonit tuaj të lulëzimit dhe duke bërë çdo minutë, çdo vat dhe çdo përpjekje që ia vlen.
 • Deri në 23% rritje në peshën dhe madhësinë e korrjes në fazat e fundit të ciklit të jetës

 


Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 


Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikimi :

 

 

Përdorni 2 ml për litër në javën e 5-të dhe të 6-të ose në 2 javët e fundit të fazës së lulëzimit.

 

 

PËR TË LLOGARITUR SASITË E SAKTË TË LËNDËVE USHQIMORE, MUND TË PËRDORNI LLOGARITESIN SPECIALE PËR NJË DOZIM

 

 

Overdrive është projektuar posaçërisht për përdorim me të gjitha llojet e mediave hidroponike, torfe myshk, mjedis me fibra kokosi dhe media të tjera. Është projektuar për përdorim me të gjitha sistemet e kultivimit të lëngshëm hidroponik dhe të vazhdueshëm (aeroponikë, me ujitje me pika dhe emetues, NFT, me mbushje dhe kullim).