Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues House & Garden Stimulues për rritjen dhe lulëzimin Top Shooter 500ml - stimulues i lulëzimit për javët e fundit

Top Shooter 500ml - stimulues i lulëzimit për javët e fundit

Çmimi: 6,387.00lek
  • Kodi:
    200
  • Pesha:
    0.767 kg

Pasi cikli i rregullt i lulëzimit të ndalet, Top Shooter fillon një cikël të ri lulëzimi që rezulton në fruta shumë më të rënda.

House & Garden Top Shooter është një nxitës i fortë i lulëzimit në 3 javët e fundit para korrjes. Top Shooter përmban një formulë të veçantë të fosforit dhe kaliumit (PK), e cila bën që bima të formojë një shtresë të re mbi lulet ekzistuese, kur bima është zakonisht në fazën e pjekjes. Top Shooter gjithashtu shton peshën dhe dendësinë e frutave ekzistues pa shkaktuar përkeqësim ose shije.

I përdorur sipas udhëzimeve dhe në kombinim me lëndët ushqyese thelbësore nga House & Garden, Top Shooter do t'ju habisë me rritjen e rendimentit

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

House & Garden është një kompani holandeze për plehra të teknologjisë së lartë.Nëse nuk keni kohë për eksperimente, besoni House & Garden!Rezultatet janë të shkëlqyera si për prodhimin ashtu edhe për shijen e produktit përfundimtar!

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Aplikacion:
Përdorni Top Shooter për tre javët e fundit para korrjes për të rritur peshën e frutave. Përgatitni enën e ushqimit si më poshtë: rriteni vlerën EC në 1.2 bazuar në aditivët e ushqimit. Sigurohuni që ena juaj e ushqimit të ketë vlerën e duhur të pH. Pastaj shtoni Top Shooter. Ena juaj e ushqimit është gati për ujitjen tuaj të parë.
Sasi:
Përdorni Top Shooter për tre javët e fundit para korrjes.
Sasia në javën e parë: 70 ml për 100 litra lëndë ushqyese të gatshme për përdorim.
Në dy javët e fundit: 100 ml për 100 litra lëndë ushqyese të gatshme për përdorim.