Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KONTROLLI I PESTICIDEVE A.R.T.S. Granula 100 g. - insekticid biologjik kundër krimbave dhe larvave

A.R.T.S. Granula 100 g. - insekticid biologjik kundër krimbave dhe larvave

Çmimi: 870.00lek
  • Vlerësimi:
  • Kodi:
    250
  • Pesha:
    0.100 kg

Produkt organik profesional nga India që mund të përdoret kundër krimbave, larvave apo vezëve të mizave frutore.

Ai përmban ekstrakt neem nga pema neem.Pema e neem përmban një substancë të fortë aktive kundër insekteve barngrënëse, duke mbrojtur faunën dhe bletët. Përbërësi kryesor aktiv nxirret nga fruti.Ekstrakti vepron kryesisht në gëlltitje, por edhe në kontakt në fazat e hershme të rritjes së bimës.

Dëmtuesit që mund të prekin bimët tuaja përfshijnë: afidet, marimangat, milingonat, mizat e bardha, myku i bardhë pluhur / myku i bardhë pluhur, kalbja, madje edhe gjitarët si minjtë! Ndërsa disa dëmtues jetojnë në tokë, të tjerët transmetohen / lindin në ajër. Problem i madh mund të jetë edhe myku.Për të luftuar këta dëmtues nevojiten produkte të specializuara!

Insekticidet janë agjentë kimikë ose biologjikë për të kontrolluar insektet e dëmshme - aphidet, mizat e zeza, krimbat dhe larvat, thrips, miza të bardha, brumbuj, morrat e drurit, milingonat, etj. Ato janë të synuara ose me spektër të gjerë .

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Doza dhe përdorimi:

- përzieni 1 lugë gjelle GRANULAAT me tokë ose kokos pak para mbjelljes. Gjithmonë vishni doreza gome.
Kur të mbillen bimët, ndani 1 lugë gjelle GRANULAAT për të gjitha vazot. Përsëriteni pas 4 javësh.
1 kg GRANULAAT mjafton për 25 m2 ose 200 tenxhere me nga 9 litra.

nga Николай Динев, 23 Dhjetor 2021

Перфектен за черната мушица за нейните, и всякакви ларви!