Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA DIOKSIDI I KARBONIT CO2 BURIMET CO2 JO FURNIZIM MËSHIRË - Tableta CO2

JO FURNIZIM MËSHIRË - Tableta CO2

Çmimi: 2,365.00lek
 • Kodi:
  204
 • Pesha:
  0.500 kg

Për lulëzimin e shpejtë dhe të bollshëm të bimëve tuaja, CO2-Tabletat përmbajnë 60 tableta.

 

Me këtë suitë të tabletave të dioksidit, ju zotëroni një produkt të ri, revolucionar dhe të fuqishëm të projektuar për bimët e rritura në çdo substrat. Të përballueshme dhe jo të kushtueshme, ato janë projektuar posaçërisht për të zëvendësuar sistemet komplekse dhe të shtrenjta tolar dioksid karboni të përdorura deri tani.

Ngadalësimi i rritjes së bimëve shpesh shkaktohet nga mungesa e dyoksidit të karbonit – në dhomat e ventiluara dobët, mungesa mund të jetë e dëmshme. Me tableta ju mund të dorëzoni dioksidin e karbonit direkt në rrënjët e bimëve dhe të përmirësoni ndjeshëm rritjen e tyre.

Vetëm bimët e shëndetshme do të përfitojnë me efektshmëri nga suplementi. 
Testet e shumta të produktit zbuluan mungesën e magnezit si një efekt anësor të mundshëm.

 

Nëpërmjet fotosintezës, karboni në CO2 nxirret dhe përfshihet në ndërtimin e gjetheve, kërcellit, luleve dhe frutave. Përqendrimi korrekt i CO2 nga fillimi i rritjes deri në fekondimin lejon maturim më të shpejtë dhe rendiment më të lartë. Përfitimet e pasurimit të CO2 janë se koha nga mbjellja në korrje është reduktuar, në përgjithësi duke përshpejtuar rritjen dhe rritjen e rendimenteve. Bimët bëhen edhe më rezistente ndaj disa insekteve të tilla si myku

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Kujdes: Shtimi i dioksidit të karbonit pak para errësirës nuk funksionon! Gjatë periudhave të errëta, bimët nuk thithin asnjë dioksid karboni. Tabletat kombinojnë dioksidin e karbonit me ujë për 4 deri në 6 orë.

 

Aplikacion:

 

 • Kur bimët ose copat janë të shëndetshme, përdorni 1 tabletë për 100 litra ujë.
 • Për sistemet hidro, thjesht shtoni tabletën në enë.
 • Mbidozimi nuk është as i dëmshëm dhe as i dobishëm.
 • Aplikoni të paktën dy herë në javë për rezultate optimale.
 • Rekomandohet gjatë gjithë ciklit bimor.
 • Përdorimi i CO2-Tabs është miqësor me mjedisin dhe nuk dëmton bimët, kafshët shtëpiake, zogjtë, insektet ose mikroorganizmat. Shtimi i tabletave në ujin e pijshëm ul përkohësisht pH-në e tij.
 • Rekomandohet matja e rregullt e niveleve të pH të ujit dhe tokës.
 • Përmbajtja e ulët ose e lartë e pH dëmton marrjen e duhur të lëndëve ushqyese në bimë.