Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KONTROLLI I PESTICIDEVE Brimex 250 ml - një bioinsekticid me spektër të gjerë

Brimex 250 ml - një bioinsekticid me spektër të gjerë

Çmimi: 2,370.00lek
  • Kodi:
    164
  • Pesha:
    0.500 kg

Kundër insekteve

Brimex është plotësisht miqësor me mjedisin, i prodhuar nga acide organike të cilësisë së lartë dhe është 100% i biodegradueshëm. Këto acide yndyrore ndikojnë në rezistencën e dëmtuesve dhe sigurojnë heqjen e tyre efektive dhe të përhershme.

Aplikacion:

Luftimi i dëmtuesve të bimëve si mizat e frutave, marimangat, thrips, aphids dhe insekte të tjera Spray Brimex është krijuar për të punuar me armiqtë natyrorë për përdorim. Pas përdorimit është e ashtuquajtura periudha e pritjes prej 24 orësh, pas së cilës mund të përjashtohen armiqtë natyrorë.

Si të përdorni:

për rezultate optimale duhet spërkatur në një distancë prej rreth 30 cm Mund të përdoret si brenda ashtu edhe jashtë.

Dëmtuesit që mund të prekin bimët tuaja përfshijnë: afidet, marimangat, milingonat, mizat e bardha, myku i bardhë pluhur / myku i bardhë pluhur, kalbja, madje edhe gjitarët si minjtë! Ndërsa disa dëmtues jetojnë në tokë, të tjerët transmetohen / lindin në ajër. Problem i madh mund të jetë edhe myku.Për të luftuar këta dëmtues nevojiten produkte të specializuara!

Insekticidet janë agjentë kimikë ose biologjikë për të kontrolluar insektet e dëmshme - afidet, mizat e zeza, krimbat dhe larvat, thrips, miza të bardha, brumbuj, morrat e drurit, milingonat, etj. Ato janë të synuara ose me spektër të gjerë.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

30 ml për 1 litër ujë (tretësirë ​​3%)

 

Kujdes:

Shmangni kontaktin me sytë . Në rast kontakti, shpëlani menjëherë sytë me ujë . Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve.