Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi INSTRUMENTET MATES PH dhe EC TESTERS KALIBRIMI GIB / Watermaster pH Buffer 7 300ml - tretësirë kalibruese për ph testues

GIB / Watermaster pH Buffer 7 300ml - tretësirë kalibruese për ph testues

Çmimi: 1,185.00lek
  • Kodi:
    111
  • Pesha:
    0.250 kg

PH matës i tretësirës buferike me pH të saktë dhe të qëndrueshëm 7.0. PH matësi duhet të kalibrohet rregullisht për të siguruar leximin e saktë të pH.

Ndiqni udhëzimet e dhëna me matësin tuaj të pH.

Çdo matës ka nevojë për mirëmbajtje, shërbim dhe inspektim teknik edhe nëse nuk është i prishur. Ky proces quhet Kalibrim.Kalibrimi nëse kryhet siç duhet rrit produktivitetin, siguron qëndrueshmëri, krahasueshmëri dhe përputhshmëri me testuesit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë