Menu
Profili
Gjuhe

VDL - Termohidrometër dixhital 2 pikë

Çmimi: 2,107.00lek
 • Kodi:
  106
 • Pesha:
  0.500 kg

Lagështia dhe temperatura janë dy faktorë të rëndësishëm në kontrollin e kultivimit të brendshëm.

Me këtë termo-higrometër dixhital me sensor të jashtëm , temperatura e dy pikave të ndryshme në dhomën e rritjes mund të monitorohet njëkohësisht.
Me memorie minimale dhe maksimale.
 • Matja: nga -30 në +70 ºC
 • Regjistrimi i temperaturave maksimale dhe minimale
 • Regjistrimi i lagështisë relative nga 25% në 98%
 • Sonda dhe kabllo e gjatë për vendosje në zonën e rritjes.
 • Punon me bateri 1.5 volt.
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë