Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Plehrat bazë Sensi Grow A + B 1L - pleh mineral për rritje

Sensi Grow A + B 1L - pleh mineral për rritje

Çmimi: 3,061.00lek
  • Kodi:
    935
  • Pesha:
    2.440 kg

pH Perfect® Sensi Grow Pjesët A & B përdor spektrin më të plotë dhe më të zgjeruar të kimilateve të të gjitha formulave ushqyese përveç pH Perfect Connoisseur. Për hekurin, për shembull, në seri pH Perfect Sensi ka katër chelates të ndryshme: EDTA, EDDHA, amino chelate dhe DTPA.

 

 


Produktet PH Perfect Sensi përmbajnë  një raport optimal N-P-K për llojet specifike të kulturave të vlefshme që ju rritni. Ky nuk është vetëm spekullim, por një fakt i provuar nga mijëra teste me mostra të indeve bimore. Chelation jashtëzakonisht të saktë ju do të gjeni në  pH Perfect Sensi Grow Pjesët A & B i dallon ato nga të gjithë konkurrentët dhe ngre barin për industrinë në rritje.

 


Për çdo mikroelement të përdorur, ka të paktën dy substanca kimilate.

 


Raporti kërkues dhe specifik i vendosur midis kopshteve të shumta testuese do të tejkalojë çdo produkt tjetër për shumë më pak para.

 


pH Sensi Perfect Grow Pjesët A & B mund të përdoren në çdo lloj rritjeje. Metoda hidroponike, kulturat substrate, kulturat aeroponike, dheu – do të bëjnë mrekulli pa marrë parasysh.  Për
shkak të niveleve të kimiacionit, produkti do të japë lëndë ushqyese nëpërmjet një rangu të gjerë kushtesh pH dhe do t'i mbajë bimët të shëndetshme në një shumëllojshmëri kushtesh mjedisore.

 


Produkti nuk përdor amonium superfluoz.Amoniaku është një nga fajtorët kryesorë për dëmtimin e rrënjëve. pH Perfect Sensi Grow Pjesët A & B përdor përbërës të përshtatshëm që ndryshojnë sjelljen e murit qelizor. Kjo i lejon bimët të zhvillohen në një mënyrë që do të ishte e pamundur në kushte "normale".

 

 


PH Perfect Sensi Grow Pjesët A & B është  pjesa vegjetative e serisë pH Perfect Sensi,  e plotësuar nga pH Perfect Sensi Bloom Parts A & B.  Përveç pH Perfect Connoisseur, kjo është formula bazë më e avancuar e ushqyesve në botë për varietetet e bimëve që rritni.

 

 

Bimët tuaja përdorin përbërësit në Sensi Grow nga  e cila rezultati është rritja e shpejtë, gjethet e ngopura dhe struktura e fortë!

 

 

 

Veçori unike:

 

 

• Ekuilibron pH automatikisht

• Përfshin përbërës të veçantë për një rritje të pabesueshme vegjetative

• Përshpejton fazën e rritjes së bimës suaj, duke dhënë rezultate maksimale

• Përgatit bimët për korrje më të mëdha e më të frytshme

• Përmban pararendës, reagentë dhe chelator të notave farmaceutike

 

 

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimët e shëndetshme.

 

 

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Metoda e përdorimit:

 

 

Punon me hidroponikë, tokë, Aeroponikë, vaditje me piksynime, sisteme NFT, EBB/FLow.

 

Përdorni 4ml/L gjatë të gjitha javëve të rritjes vegjetative.

 

PËR TË LLOGARITUR SASITË E SAKTA TË LËNDËVE USHQYESE, MUND TË PËRDORËSH NJË TË  VEÇANTË