Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Plehrat bazë pH Perfect Connoisseur Grow A + B 1L - pleh mineral për rritje

pH Perfect Connoisseur Grow A + B 1L - pleh mineral për rritje

Çmimi: 5,887.00lek
  • Kodi:
    873
  • Pesha:
    2.440 kg

Advanced Nutrients Connoisseur A + B është një pleh me dy pjesë të cilësisë së lartë për fazën e rritjes.

 

 

 

 

Kombinimi i përbërësve të saj unik dhe formulimi teknologjik përfaqëson një kërcim në cilësinë e të korrave dhe quantity.As një produkt të madh dhe zëvendësim për pH Perfect® Sensi Bloom, Advanced Nutrients pH Perfect Connoisseur  mund të sigurojë nivele të prodhimit dhe normës së rritjes në fazën e rritjes që nuk kanë qenë të njohura deri tani, duke rritur kështu produktivitetin e bimëve dhe rezultateve tuaja.

 

 

Kjo është një nga arsyet e shumta pse ne jemi krenarë ta quajmë pH Perfect Connoisseur një  udhëheqës në lëndët ushqyese.

 

 

 

 

Brenda kufijve të thithjes pH 1-10, kjo do të thotë se absorbimi më i madh i mundshëm i këtyre mikroparticles jetike të ushqyesve ndodh gjatë gjithë jetës së bimës suaj!

 

 

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimët e shëndetshme.

 

 

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

 

 
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

 

4 ml për 1L, gjatë fazës së rritjes.

2ml për 1L, për bimët e vogla me 3 deri në 4 grupe petale

1ml për 1L, për prerje dhe fara

 

PËR TË LLOGARITUR SASITË E SAKTË TË LËNDËVE USHQIMORE, MUND TË PËRDORNI LLOGARITESIN SPECIALE PËR NJË DOZIM

 

pH Perfect Connoisseur është projektuar posaçërisht për t'u përdorur me të gjitha mjetet e rritjes, si hidroponikë, torfe myshk dhe dhe. pH Perfect Connoisseur është projektuar për përdorim me disa ose të gjitha sistemet si hidroponika, aeroponia, sistemet e ujitjes, NFT, sistemet e ujitjes dhe kullimit dhe sistemet e ushqimit të lëngshëm. Përzieni pjesën A, përzieni, më pas shtoni pjesën B dhe përzieni përsëri.