Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients ADITIVE TE TJERA Finish i përsosur 1L - zgjidhje pastrimi

Finish i përsosur 1L - zgjidhje pastrimi

Çmimi: 2,355.00lek
  • Kodi:
    809
  • Pesha:
    1.150 kg

Në fazën e fundit të rritjes, rreth shtatë deri në dhjetë ditë nga korrja, është e rëndësishme të flakim lëndët ushqyese dhe depozitat e tepërta nga zona e rrënjës, veçanërisht nëse e shisni të korrat për fitim. Pa një shijim të mirë, bimët me vlerë të lartë nuk do të kenë kurrë një shije të lartë dhe nivel aromash që do t'ju vendosin në krye të tregut.

 

 

Lëndë ushqyese të përparuara Finish pa të meta është zhvilluar shkencërisht për të ndihmuar në larjen e lëndëve ushqyese të grumbulluara në lule dhe gjethe. Ajo punon shumë shpejt për të thyer lidhjet jonike midis mbetjeve ushqimore dhe e bën këtë duke përdorur kimilate boshe, të cilat janë si magnete të vegjël kimikë.

 

Kimilatet p të ndryshme kanë një tërheqje më të fortë me lëndë ushqyese të tepërta dhe ndërtojnë molekula ndryshe nga çdo element tjetër në mjedis, kështu që ato janë shumë efektive në mos ngjitjen e këtyre molekulave të tepërta.

 

 

Fundi i përsosur heq mbetjet kimike dhe jep shije më të mirë. Gjithashtu, përmirëson pamjen përfundimtare të luleve dhe gjetheve të thata.

 

 

Produktet e pastrimit janë një përbërës i rëndësishëm në çdo program kultivimi. Elatimi i mbetjes së grumbulluar të lëndëve ushqyese është një fazë thelbësore drejt një shijeje më të mirë dhe më natyrale të produktit të përfunduar.

 

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Metoda e përdorimit:

 

MOS i shto zgjidhjes së ushqimit ose substancave të tjera shtesë.

 

Përdoreni vetëm me ujë 7-10 ditë para korrjes.

 

Leshi mineral dhe dheu: Përdorni me një pH të rregulluar siç duhet të ujit.

 

Cikli i fundit: Kullojeni dhe rinojeni rezervuarin nga të gjitha zgjidhjet e ushqimit. Mbushni me ujë të pastër dhe shtoni 2.5 ml për litër (1/2 tsp) ujë. Trazojeni mirë. pH duhet të rregullohet midis 5.5-5.8 për hidroponikë dhe 6.2-6.5 për përzierje spagnum dhe dheu. Ujë për 7-10 ditët e fundit.