Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues GHE / TA Flora Kleen / Flash Clean 1L - zgjidhje pastrimi

Flora Kleen / Flash Clean 1L - zgjidhje pastrimi

Çmimi: 1,316.00lek
 • Kodi:
  782
 • Pesha:
  1.150 kg

Flash Clean është projektuar për të hequr mbetjet e plehrave që mund të grumbullohen me kalimin e kohës në sistemet hidroponike, mediat ushqyese dhe dheu.

 

 

I sigurt për tu përdorur në të gjitha sistemet dhe substratet. Ajo gjithashtu mund të përdoret midis javësh për të pastruar sistemet e kripës së grumbulluar. Ndryshe nga produktet e tjera në  treg, ajo nuk është e bazuar në enzima dhe përdor teknologji krejtësisht të ndryshme.

 

Flash Clean mund të përdoret në çdo kohë gjatë gjithë jetës së bimëve.

 

Gjatë kultivimit, Flash Clean:

 

 • Shkrin kripërat minerale të grumbulluara.
 • Pakëson stresin e bimëve nga lëndët ushqyese të tepërta dhe të paekuilibuara.
 • Thyen lidhjet ushqyese që sjellin kripërat në rrathë ushqyes, duke korrigjuar edhe bllokimin e lëndëve ushqyese.
 • Ushqen jetën mikrobiale në substrat.
 • Përdorni FloraKleen çdo herë që pastroni sistemin tuaj hidroponik ose bimët e tenxheres nga kripërat e tepërta që mund të grumbullohen si rezultat i aplikimit të rregullt të plehut.

 

 

Flash Clean është gjithashtu një produkt i shkëlqyer pastrimi:

 

 • Përdorni Flash Clean si një zgjidhje pastrimi disa ditë para korrjes për të ndaluar pjekjen dhe për të inkurajuar formimin e sheqerit.
 • Gjithashtu, përdorni Flash Clean gjatë një ose dy ditëve të fundit para se të korrni.

 

Produktet e pastrimit janë një përbërës i rëndësishëm në çdo program kultivimi. Elatimi i mbetjes së grumbulluar të lëndëve ushqyese është një fazë thelbësore drejt një shijeje më të mirë dhe më natyrale të produktit të përfunduar.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

 

për hidroponikë:

 • kur ndryshoni tretësirën - 1,5-3 mL / L në ujë të pastër (më pak për bimët më të reja, më shumë për bimët më të vjetra), lëreni tretësirën Flash Clean të qarkullojë për 48 orë përpara se të shtoni plehra të rinj;
 • për pastrim para marrjes - në vend të tretësirës së vjetër të punës, përdorni solucionin Flash Clean 3 mL / L për 24-48 orë. (pas Ripen - shtoni 3 mL/L Flash Clean për 2 ditët e fundit për përmbajtje më të lartë sheqeri);

 

për tokën:

 • çdo 15 ditë, derdhni me bollëk vetëm me një tretësirë prej 1,5-3 mL/L Flash Clean. (pas Pjesës Përfundimtare / Ripen / - shtoni 3 mL/L Flash Clean për 2 ditët e fundit për përmbajtje më të lartë sheqeri); Flash Clean dhe Final Part punojnë së bashku në sinkronizim të përsosur