Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Atami ADITIVE TE TJERA ATA Clean 1L - zgjidhje pastrimi

ATA Clean 1L - zgjidhje pastrimi

Çmimi: 2,640.00lek
  • Kodi:
    519
  • Pesha:
    0.000 kg

ATA Clean siguron që sistemi i ujitjes të mbetet në gjendje të mirë, pa depozitime dhe shkallë.

 

 

Ata-Clean mbron sistemin dhe largon kalciumin, fosfatin e hekurit dhe sedimentet e algave, gjë që kontribuon në ujitje optimale. Ky pastrues organik është miqësor me mjedisin dhe i padëmshëm për bimën.

 

 

Produktet e pastrimit janë një komponent i rëndësishëm në çdo program rritjeje. Larja e mbetjeve të grumbulluara të lëndëve ushqyese është një hap thelbësor drejt një shije më të mirë dhe më natyrale të produktit përfundimtar.

 

ATAMI është një alternativë e shkëlqyer për kopshtarët që kërkojnë bimë me rritje të shpejtë dhe të lehtë, duke marrë një rezultat përfundimtar të shkëlqyer.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

Projektuar për përdorim me ujin e rubinetit. Përdoreni në mënyrë parandaluese gjatë gjithë kohës. Fillimisht përgatiteni tretësirën, rregulloni pH dhe nivelin e BE-së midis 1.2-2.3, më pas lëreni tretësirën të qetësohet dhe shtoni Ata-Clean.

Dozimi: (1: 10.000): 1 ml për 10 litra ujë.