Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues House & Garden Stimulues për rritjen dhe lulëzimin Top Shooter 250ml - stimulues i lulëzimit të javëve të fundit

Top Shooter 250ml - stimulues i lulëzimit të javëve të fundit

Çmimi: 7,843.00lek
  • Kodi:
    804
  • Pesha:
    0.387 kg

Pasi cikli i rregullt i lulëzimit ka ndaluar, Top Shooter fillon një cikël të ri lulëzimi që rezulton në fruta shumë më të rënda.

 

 

House & Garden Top Shooter është një përforcues i fortë i luleve në 3 javët e fundit para korrjes.  Top Shooter përmban një formulë të veçantë të fosforit dhe kaliumit (PK) që shkakton që bima të formojë një shtresë të re mbi ngjyrat ekzistuese kur bima është zakonisht në fazën e pjekjes.  Top Shooter gjithashtu shton peshë dhe dendësi në frutat ekzistuese pa shkaktuar përkeqësim në cilësi ose aromë.

Përdorur si të drejtuara dhe në kombinim me ushqyesit thelbësorë nga House & Garden, Top Shooter do t'ju habisë me rritjen e rendimentit

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

House & Garden është një kompani plehrash holandeze.Nëse nuk keni kohë për eksperimente, besoni House & Garden!Rezultatet janë të shkëlqyera si për prodhimin ashtu edhe për shijen e produktit të përfunduar!

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikimi:

 

 

Përdorni Top Shooter në tre javët e fundit para se të korrni për të rritur peshën e frutave. Përgatitni enën ushqimore si më poshtë: rritni vlerën e ke në  1.2 bazuar në shtesat dietike. Sigurohuni që ena juaj ushqimore ka vlerën e saktë të pH.  Pastaj shto Top Shooter.  Ena juaj ushqimore tashmë është gati për ujitjen e tij të parë.

 

 

 

Sasia:

 

 

Përdor Top Shooter në tre javët e fundit para korrjes.

 

Sasia në javën e parë: 70 ml për 100 litra lëndë ushqyese të gatshme për përdorim.

 

Në dy javët e fundit: 100 ml për 100 litra lëndë ushqyese të gatshme për përdorim.