Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Atami Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit Bio Bloombastic 250 ml - një stimulues organik i lulëzimit të javëve të fundit

Bio Bloombastic 250 ml - një stimulues organik i lulëzimit të javëve të fundit

Çmimi: 4,621.00lek
 • Kodi:
  450
 • Pesha:
  0.250 kg

Bio Bloombastic është një përforcues shumë i koncentruar për 4-6 javët e fundit të lulëzimit.

 

 

Përmban minerale në kombinim me fitoefektorët biologjikë, të cilët çojnë në lulëzimin e zgjeruar dhe rrisin aftësitë mbrojtëse të bimëve. Kur përdoret siç duhet, krijon lule dhe fruta të bukura, të mëdha dhe aromatike me shije organike. Ai është i pajtueshëm me të gjitha programet e plehrave, por sasia e plehut bazë të lulëzimit ("Bloom") duhet të reduktohet, pasi Bio Bloombastic përmban sasi të mëdha kaliumi dhe fosfori.

 

 • Shpërthimi i sheqernave dhe prodhimi i luleve.
 • Përmbajtja e enzimës që ndihmon proceset në fronte të ndryshme.
 • Prodhim masiv i ngjyrave.
 • Rritje e madhe në peshën përfundimtare.
 • Mbrojtje nga stresi.
 • Forcimi i sistemit imunitar
 • Stimulimi i strukturave qelizore më të forta.

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

ATAMI është një alternativë e shkëlqyer për kopshtarët që kërkojnë bimë me rritje të shpejtë dhe të lehtë, duke marrë një rezultat përfundimtar të shkëlqyer.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

Shtoni në 4 deri në 6 javët e fundit të fazës së lulëzimit.

Vlera NPK: 0-9-12

Dozimi: 1 ml - 2 ml për 1 litër ujë

Jo i përshtatshëm për sistemet e ujitjes!