Menu
Profili
Gjuhe

BUD XL 250ml - stimulues i lulëzimit

Çmimi: 1,960.00lek
  • Kodi:
    314
  • Pesha:
    0.300 kg

Është e njohur për më shumë se një shekull se enzimat veprojnë si një ndarës i polisakarideve në monosakaride - glukozë dhe fruktozë.

 

Rezulton se ato gjithashtu luajnë një rol të rëndësishëm në transferimin dhe përhapjen e sheqernave në bimë. Këto sheqerna janë përgjegjëse për prodhimin e pëlhurave të thata në pjesë të ndryshme të bimës.

House & Garden Bud XL ka aftësinë ekskluzive, duke përdorur enzimat, për të nxjerrë sheqerna nga gjethet e bimës dhe për t'i bartur ato në fruta ose ngjyra. Fruti bëhet më i ëmbël dhe ka shije më të mirë. Bud XL rrit madhësinë dhe forcën e ngjyrave, gjë që çon në rritjen e pjellorisë dhe, respektivisht, rritjen e qarkullimit.

 

Çdo enzimë ka një vlerë optimale. Kur arrihet, aktiviteti i enzimës është më i lartë. Nëse gjendja e enzimës është larg vlerës optimale, struktura mund të ndryshojë ashpër dhe veprimi mund të bjerë ose proteina mund të humbasë funksionet e saj. Prandaj, ka disa faktorë që duhet të vërehen me kujdes:

 

Niveli pH i nëntras nuk duhet të jetë i lartë ose i ulët.

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

House & Garden është një kompani plehrash holandeze.Nëse nuk keni kohë për eksperimente, besoni House & Garden!Rezultatet janë të shkëlqyera si për prodhimin ashtu edhe për shijen e produktit të përfunduar!

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikimi: Përdorni Bud XL gjatë periudhës së lulëzimit. Përgatitni rezervuarin e ushqimit si më poshtë: së pari shtoni një lëndë ushqyese bazë (p.sh. Toka A + B, Hydro ose Cocos). Sigurohuni që rezervuari të ofrojë pH dhe përcjellshmërinë e duhur të ujit. Më pas shtoni Bud XL. Rezervuari është gati për lotimin e parë.

 

Këshillë: Filloni të shtoni Bud XL pasi të jenë formuar ngjyrat e para. Gjatë kësaj periudhe, bractet e mëdha humbasin funksionin e tyre. Duke shtuar Bud XL, siguroheni që energjia e bimës të mos përdoret për të ruajtur braktet, por për t'i dhënë formë luleve dhe frutave të bimës. Bud XL gjithashtu nxjerr sheqerna nga bracts, duke i ruajtur ato në lule ose fruta.

 

Sasia: 1 litër për çdo 1000 litra ujë