Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA VENTILATOR Ø150 / 600m3 Max - Fan PRO seri - ventilator dalës/hyrës

Ø150 / 600m3 Max - Fan PRO seri - ventilator dalës/hyrës

Çmimi: 15,712.00lek
 • Kodi:
  945
 • Pesha:
  3.400 kg

Max Fan Pro Seria e dytë e ventilatorit max me sistem të përmirësuar rotor-sator 3D për të qenë më efikas dhe më i qetë.

 

Dizajni i ventilatorit e bën atë shumë kompakt dhe të lehtë për t'u përdorur, pasi përshtatësja e tubave të ventilimit është e integruar në kllapat e montimit. Duhet vetëm të montosh përshtatësin dhe pastaj të shtrëngosh ventilatorin me dy vida.

 

 • Dy nivele energjie për funksionimin optimal.
 • Rotor rrotullues i heshtur, i vendosur në një shtëpi plastike të fortë dhe elegante.
 • Kompakt, i lehtë për t'u instaluar, operuar dhe pastruar.
 • 46w
 • 220-230V
 • 0.3A
 • F 150
 • shpejtësia e parë: 470m3
 • shpejtësia e dytë: 600m3
 • i përshtatshëm për një ventilator dalës për një dhomë me përmasa 4-5sq.m.

Ajri i pastër është miku yt! Çdo dhomë në rritje (brenda) duhet të ketë një sistem ventilimi të bërë mirë. Që kopshti dhe korrja të jenë cilësore, duhet të mendosh edhe për pastrimin, duke sjellë ajër të pastër në dhomë dhe ajrosje.

 

Ventilatori ndihmon për të mbajtur një nivel të mjaftueshëm të mirë të ajrit, dhe kjo - për një mjedis të shëndetshëm në dhomë me bimët tuaja. Për të arritur cilësinë e lartë të ajrit, ju duhet të siguroni shkëmbim të mjaftueshëm ajri në dhomën e rritjes. Shkëmbimi i kënaqshëm në dhomë ndryshon sipas temperaturave jashtë. Me qarkullimin, përzierjen, rimbushjen e ajrit, ventilatori jep një shkallë të lartë kontrolli mbi lagështinë, nxehtësinë, dioksidin e karbonit (CO2) dhe qarkullimin e ajrit.

 

- Filtër i përshtatshëm për këtë ventilator, mund ta shihni këtu dhe këtu.

 

Një broshurë me të dhëna teknike të hollësishme mund të shkarkohet nga KËTU

 

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Ventilatorit i sigurohet një garanci për defektet për një periudhë 2 vjeçare nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, elektroshtëpiake mund t'i kthehet shitësit me provë blerjeje (faturë). Nëse zbulohet ndonjë defekt, ai do të riparohet ose do të zëvendësohet.

Kjo garanci nuk mbulon shpërdorimin e pajisjes, dëmtimin aksidental (të munguar, të lagmë), riparimin nga persona të paautorizuar dhe zëvendësimin e pjesëve nga një prodhues tjetër përveç origjinalit.