Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA VENTILATOR Ø200 / 1218m3 Max - Fan PRO seri - ventilator dalës/hyrës

Ø200 / 1218m3 Max - Fan PRO seri - ventilator dalës/hyrës

Çmimi: 17,750.00lek
 • Kodi:
  632
 • Pesha:
  5.000 kg

Max Fan Pro Series - gjenerata e dytë e Max Fan me një sistem të përmirësuar 3D rotor-stator për të qenë më efikas dhe më i qetë.

Dizajni i ventilatorit e bën atë shumë kompakt dhe të lehtë për t'u përdorur, pasi përshtatësi i tubit të ventilimit është i integruar në kllapat e montimit. Thjesht duhet ta montoni në përshtatës dhe më pas shtrëngoni ventilatorin me dy vida.

 • Tifoz i cilësisë më të lartë.
 • Dy nivele fuqie për performancë optimale.
 • Rotori 3D i një gjenerate të re që rrotullohet në heshtje, i vendosur në një strehë plastike të fortë dhe elegante.
 • Kompakt, i lehtë për t'u instaluar, funksionuar dhe pastruar.
 • Jetë e gjatë e pajisjes
 • 117 w
 • 220-230 V
 • 0.6A
 • F 200
 • shpejtësia e parë: 793m3
 • shpejtësia e dytë: 1218m3
 • ventilator i pershtatshem per nje dhome me permasa rreth 9-10m2.
 • Filtër i përshtatshëm për këtë tifoz, mund ta shihni këtu dhe këtu .

Një broshurë me të dhëna të detajuara teknike mund të shkarkohet KËTU

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Ventilatori ofrohet me garanci defekti per nje periudhe 5 vjecare nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, pajisja mund t'i kthehet shitësit me vërtetimin e blerjes (faturën). Nëse zbulohet një defekt, ai do të riparohet ose zëvendësohet.

Kjo garanci NUK mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimet aksidentale (rënia, lagja), riparimin nga persona të paautorizuar dhe zëvendësimin e pjesëve nga një prodhues i ndryshëm nga origjinali.