Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA VENTILATOR Ø160 / 615m3 Max - Fan PRO seri - ventilator dalës/hyrës

Ø160 / 615m3 Max - Fan PRO seri - ventilator dalës/hyrës

Çmimi: 15,712.00lek
 • Kodi:
  631
 • Pesha:
  3.500 kg

Max Fan Pro Series - gjenerata e dytë e Max Fan me një sistem të përmirësuar 3D rotor-stator për të qenë më efikas dhe më i qetë.

Dizajni i ventilatorit e bën atë shumë kompakt dhe të lehtë për t'u përdorur, pasi përshtatësi i tubit të ventilimit është i integruar në kllapat e montimit. Thjesht duhet ta montoni në përshtatës dhe më pas shtrëngoni ventilatorin me dy vida.

 • Tifoz i cilësisë më të lartë.
 • Dy nivele fuqie për performancë optimale.
 • Rotori rrotullues në heshtje i vendosur në një strehë plastike të qëndrueshme dhe elegante.
 • Kompakt, i lehtë për t'u instaluar, funksionuar dhe pastruar.
 • 45 w
 • 220-230 V
 • Shpejtësia e parë: 496 m3 / orë
 • Shpejtësia e dytë: 615 m3 / orë
 • 0.3A
 • F 160
 • ventilator i pershtatshem per nje dhome me permasa rreth 5m2.
 • Filtër i përshtatshëm për këtë tifoz, mund ta shihni këtu dhe këtu .

Një broshurë me të dhëna të detajuara teknike mund të shkarkohet KËTU

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Ventilatori ofrohet me garanci defekti per nje periudhe 5 vjecare nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, pajisja mund t'i kthehet shitësit me vërtetimin e blerjes (faturën). Nëse zbulohet një defekt, ai do të riparohet ose zëvendësohet.

Kjo garanci NUK mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimet aksidentale (rënia, lagja), riparimin nga persona të paautorizuar dhe zëvendësimin e pjesëve nga një prodhues i ndryshëm nga origjinali.