Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI LLAMPAT LLAMPAT E RRITJES GIB MH 600W Growth Spectre - llambë halide metalike për vegjetacion

GIB MH 600W Growth Spectre - llambë halide metalike për vegjetacion

Çmimi: 8,494.00lek
 • Kodi:
  72
 • Pesha:
  0.350 kg

Drita e emetuar nga Growth Spectre MH është veçanërisht e përshtatshme për bimët gjatë sezonit të rritjes, rritjes dhe zhvillimit

Si rezultat i përdorimit të kësaj llambë GIB, kërcelli i bimëve bëhet më i shëndetshëm dhe gjethet e tyre më të mëdha dhe më të dendura. Bima është më e shëndetshme, më e gjallë dhe ka një ngjyrë të gjelbër më të pasur. Është i përshtatshëm për të gjitha bimët që nuk janë hije-dashëse.

Karakteristikat:
 • PRODHUESI: GIB
 • AKTUALE: 6.2A
 • MODELI: spektri për rritje
 • LLOJI: MH - metal halogjen
 • FUQIA: 600 W
 • PRIZA: E40
 • TEMPERATURA E NGJYRAVE: 6000K
 • LUMENS: 50,000lm
 • JETËSIA: 10000 orë
 • Sipërfaqja: 1.5 m2.

Rritja, frutat, qëndrueshmëria dhe madje edhe koha e lulëzimit të bimëve varen plotësisht nga drita që marrin. Cilësia dhe intensiteti i dritës si dhe kohëzgjatja e ndriçimit janë jashtëzakonisht të rëndësishme! Ndërtimi i sistemit të duhur të ndriçimit do t'ju garantonte rezultate të shkëlqyera (MH) shpërndani dritën në spektrin blu dhe kjo i bën ato ideale për rritjen vegjetative gjatë gjithë fazës.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

ВНИМАНИЕ: Тези инструкции трябва да бъдат спазвани за да се избегнат възможни наранявания, повреди или аварии. Производителят на тази лампа не носи отговорност за неизправности, повреди, изгаряния или пожари възникнали от неспазване на следните инструкции.

 

 

 • Ползвайте лампата със съвместимо електрическо оборудване.  
 • Използвайте само дросел одобрен от UL и CSA.
 • Пазете лампата директен контакт с дъжд, киша или сняг за да избегнете счупване от температурен промяна.
 • Монтирайте лампата стабилно, но без прекомерна сила в поставката, за да се редуцират вибрациите.Не използвайте прекомерна сила, за да не се счупи крушката.  
 • Това е лампа с вакуумна изолация и може да се спука.
 •  Заменете крушката ако тя е надраскана, пукната или повредена.
 • Изключете лампата и я оставете да се охлади преди местене за да се избегне евентуален електрически удар или изгаряне.
 • Като мярка за безопасност носете очила при монтирането или демонтирането на лампата.
 • Сменяйте лампата на края на жизненият й цикъл.
 
 
 

Лампата е обезпечена с гаранция за дефекти за период от 1 година от датата на покупката. По време на този период, уредът може да бъде върнат на продавача с доказателство за покупка(касов бон). При установяване на дефект,  ще бъде ремонтиран или заменен.

Тази гаранция НЕ покрива злоупотреби при употреба на уреда, случайни повреди(изтърване, намокряне), ремонт от неоторизирани лица.