Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Guanokalong Kalong GROW 5L - pleh organik për rritje

Kalong GROW 5L - pleh organik për rritje

Çmimi: 6,847.00lek
  • Kodi:
    760
  • Pesha:
    5.500 kg

Kalong GROW - pleh organik që vepron me shpejtësi për tokën dhe arrën e kokosit.

 

 

Stimulon organizmat e tokës dhe është i përshtatshëm për fazën e rritjes. I butë ndaj rrënjëve falë përmbajtjes së ulët të kripës minerale. I  përshtatshëm për bio-acidim. Përmban vetëm azotin dhe përdoret më mirë  kur përdoret në kombinim me Guanokalong® Bat guano (i pasur me fosfor, kalcium dhe elemente gjurmësh) në mënyrë që të japë sasitë e nevojshme të elementeve të tjera thelbësore.

 

Përmbajtja e rritjes kalong bazohet në proteinat shtazore dhe melasën e sheqerit. Nuk përmban pleh guano ose fosfor. Kalong Grow mund të përdoret me Kalong Bloom dhe Guanokalong Complete Organics ose Bat guano.

 

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Përdoreni me Guanokalong Bat Guano (50 g për tenxhere 7L).

 

Shkundni mirë para përdorimit.

 

- Për rritje: 1-2 ml/L

- Për lulëzimin: 1-2 ml/L - vetëm gjatë 2 javëve të para të lulëzimit.

- NPK 6/0/3