Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Plagron Pleh organik i rritjes Plagron Alga Grow 5L

Pleh organik i rritjes Plagron Alga Grow 5L

Çmimi: 7,813.00lek
  • Kodi:
    731
  • Pesha:
    6.300 kg

Alga-Grow nxirret dhe krijohet nga alga e detit pleh organik bazë, i aplikueshëm në fazën e rritjes së bimës.

 

 

Ajo përmban një raport saktësisht të ekuilibruar të azotit, fosforit dhe kaliumit, të cilat absorbohen drejtpërdrejt nga bima dhe optimizojnë rritjen në baza natyrore.  Alga-Grow ju siguron rritje të shëndetshme, të qëndrueshme dhe zhvillim të mirë rrënjësor  .  Alga-Grow është projektuar posaçërisht për kultivimin organik, si në tokë ashtu edhe në fibrat e arrës së kokosit.

 

 

Alga-Grow mund të përdoret edhe kur bimët tuaja vuajnë nga mungesa e azotit. Shenja kryesore e mangësisë së azotit është verdhëzia e gjetheve.

 

  • Azoti siguron rritje të barabarte dhe optimale
  • Fosfori përmirëson zhvillimin e rrënjëve dhe nxit lulëzimin
  • Kaliumi është përgjegjës për transportin e lëndëve ushqyese dhe rrit rezistencën e përgjithshme të bimës

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

 

Vendosni 2 ml Alga-Grow çdo 1 litër. ujë për të arritur një zgjidhje ushqyese (1: 500).

 

Përdoreni sa herë që ujisni lulet.

Në rast të mungesës së azotit përdorni 4 ml. Alga-Grow për çdo 1 litër. ujë (1: 250) derisa gjethet e verdha të zhduken.

Kujdes! I holluar, Alga-Grow mund të ruhet vetëm 24 orë!

 

Vlera NPK: 4-2-4