Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Biokana Për rrënjën Canna BIO Rhizotonic 1L - stimulues i rrënjëve

Canna BIO Rhizotonic 1L - stimulues i rrënjëve

Çmimi: 4,996.00lek
  • Kodi:
    693
  • Pesha:
    1.114 kg

BioRhizotonic është një stimulues i rrënjëve, pjesë e serisë BioCanna dhe është një produkt 100% organik .

Ai përmban një gamë të plotë të vitaminave, duke përfshirë vitaminat B1 dhe B2 . BioRhizotonic stimulon zhvillimin e majave të rrënjëve dhe qimeve, duke rezultuar në bimë më të shëndetshme me rezistencë të shtuar ndaj sëmundjeve dhe parazitëve. Një sistem i fuqishëm rrënjor siguron që bimët tuaja të thithin më shumë lëndë ushqyese dhe kështu të rriten më shpejt.BioRhizotonic është një ilaç ideal për bimët me stres.

Përdoreni atë për prerjet e reja të bimëve, gjatë ciklit të rritjes dhe gjatë rimbjelljes. Sistemi i përmirësuar rrënjor rikthen dhe forcon çdo bimë që nuk është e shëndetshme.

Stimuluesit e rrënjëve ndihmojnë për zhvillimin më të shpejtë dhe më të mirë të sistemit rrënjor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme që janë përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe lidhin bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve e mban zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të saj jetësor.

Plehrat BIOCANNA janë 100% organike dhe të zhvilluara posaçërisht për rritje në tokë. Produktet e kultivuara me plehra BIOCANNA mund të quhen organike, me kusht që të rriten në mënyrë organike dhe në përputhje me udhëzimet ndërkombëtare.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Si të përdorni:

Përdorimi sipas tabelës, doza varion ndërmjet 5-40 ml/10 L ujë

Shkundni mirë para përdorimit!

Përdoreni tretësirën e ripërbërë brenda 24 orëve.