Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Biobizz Për rrënjën Root Juice 1L - stimulues rrënjë

Root Juice 1L - stimulues rrënjë

Çmimi: 5,080.00lek
  • Kodi:
    429
  • Pesha:
    1.000 kg

Root Juice është një stimulues rrënjësh organike 100%.

 

 

Ajo rrit rritjen tashmë ekzistuese të rrënjëve dhe është shumë efektive në krijimin e një bollëku të të rejave. Lëngu i rrënjës punon duke stimuluar aktivitetin biologjik, i cili manifestohet në zonën e rrënjës, për të nxitur rritjen dhe zhvillimin e bimëve dhe për të rritur rezistencën ndaj armiqve.

 

Gjithashtu përshpejton dhe përmirëson marrjen e lëndëve ushqyese nëpërmjet sistemit rrënjesor, prandaj është efektive për t'u përdorur gjatë gjithë periudhës së rritjes, dhe jo vetëm për rrënjët e prerjeve. Dobitë e një sistemi rrënje të shëndetshëm janë të dukshme kur bimët tuaja janë duke u zhvilluar.

 

Avantazhet e një sistemi rrënje të shëndetshëm janë të dukshme në zhvillimin e bimëve. Një sistem i madh rrënjësh i zhvilluar mirë do të çojë në bimë më të forta, më të mëdha dhe rendimente më të larta. Stimulimi i aktivitetit biologjik në zonën e rrënjëve gjithashtu ndihmon në përmirësimin e mbrojtjes së bimëve, duke rritur rezistencën ndaj sëmundjeve.

 

Në përgjithësi, Root Juice është një stimulues i shkëlqyer i rrënjëve organike që ka provuar për të nxitur zhvillimin e shëndetshëm.

 

 

Stimuluesit e rrënjës kontribuojnë në zhvillimin më të shpejtë dhe cilësor të sistemit rrënjesor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe fiksojnë bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve mbështet zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të jetës.

 

BioBizz nxit një rritje të shkëlqyer dhe lulëzimin e bimëve tuaja, dhe një shije të ëmbël në të mbjellat që konsumohen. Këto lëndë ushqyese bio përfshijnë gjithashtu aminoacidet thelbësore bimore dhe mbi 70 elemente gjurmë.

 

 

 
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

 

Lëngu i rrënjëve mund të përdoret në të gjitha mjediset e rritjes.

Shkundeni mirë përpara përdorimit!Ruajeni në një vend të freskët dhe të errët, jashtë mundësive të fëmijëve dhe kafshëve shtëpiake!  

Nuk rekomandohet përzierja paraprake e produkteve organike, pasi ato fillojnë të fermentohen nëse lihen më shumë se 24 orë!