Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Canna Plehrat bazë CANNA Terra Vega 5L - pleh mineral për rritje

CANNA Terra Vega 5L - pleh mineral për rritje

Çmimi: 5,259.00lek
 • Kodi:
  638
 • Pesha:
  5.800 kg

CANNA Terra Vega është një produkt i zhvilluar posaçërisht për fazën vegjetative.

 

Përdoret në kultivim, si në tenxhere, ashtu edhe në farëra të jashtme. Kultivimi në tokë ka avantazhet e tij - në natyrën jopretente të mjedisit, ku devijimet e vogla, ose mbidozim me plehra, nuk kanë pasoja të tilla serioze në bimë, por disavantazhi qëndron në faktin se lloje të ndryshme të tokës në mënyrë të ndryshme mbajnë lloje të ndryshme të lëndëve ushqyese, prandaj doza më e përshtatshme është e vështirë për t'u përcaktuar.

 

Plehu canna terra është zhvilluar posaçërisht për të zgjidhur këto probleme dhe për të arritur rezultate të mira në çdo lloj dheu.

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Për periudhën e rritjes në kultivimin e tokës:

 

 • Shkundni mirë shishen përpara përdorimit
 • Doza sipas skemës së bashkangjitur. Doza aplikohet sipas tabelës në mililitra/10 l
 • BE-ja në ujin e rubinetit varion ndërmjet 0.9-1.6
 • PH i rekomanduar ndërmjet 5.8-6.2
 • Mesatarisht për 200 L tretësirë ushqyese
 • Vlera NPK: 3-1-4

 

Mbajeni të mbyllur fort në një vend të errët dhe të freskët!

Mbajeni larg fëmijëve!