Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI LLAMPAT LLAMPAT E RRITJES GIB MH 400W Growth Spectre - llambë halide metalike për vegjetacion

GIB MH 400W Growth Spectre - llambë halide metalike për vegjetacion

Çmimi: 5,201.00lek
 • Kodi:
  58
 • Pesha:
  0.550 kg

Drita e emetuar nga Growth Spectre MH është veçanërisht e përshtatshme për bimët gjatë sezonit të rritjes, rritjes dhe zhvillimit.

 

 

Si rezultat i përdorimit të kësaj llambë GIB, kërcelli i tyre bëhet më i fortë dhe gjethet e tyre më të mëdha dhe më të dendura . Bima është më e shëndetshme, më e gjallë dhe ka një ngjyrë të gjelbër më të pasur. Është i përshtatshëm për të gjitha bimët që nuk janë hije-dashëse.

 

 

 • PRODHUESI: GIB
 • AKTUALE: 3.1A
 • MODELI: spektri për rritje
 • LLOJI: MH - metal halogjen
 • FUQIA: 400 W
 • POSHTE: E40
 • NGJYRA Temperatura: blu / e bardhë 5200K
 • LUMENS: 32000lm
 • Jetëgjatësia 10,000 orë
 • Sipërfaqja: 1m²

 

Rritja, frutat, qëndrueshmëria dhe madje edhe koha e lulëzimit të bimëve varen plotësisht nga drita që marrin. Cilësia dhe intensiteti i dritës si dhe kohëzgjatja e ndriçimit janë jashtëzakonisht të rëndësishme! Ndërtimi i sistemit të duhur të ndriçimit do t'ju garantonte rezultate të shkëlqyera. (MH) shpërndajnë dritën në spektrin blu dhe kjo i bën ato ideale për rritjen vegjetative gjatë gjithë fazës .

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

KUJDES: Këto udhëzime duhet të ndiqen për të shmangur lëndimet, dëmtimet ose aksidentet e mundshme. Prodhuesi i kësaj llambë nuk mban përgjegjësi për çdo keqfunksionim, dëmtim, djegie ose zjarr të shkaktuar nga moszbatimi i udhëzimeve të mëposhtme.

 

 • Përdorni llambën me pajisje elektrike të përputhshme.
 • Përdorni vetëm mbytëse të miratuara nga UL dhe CSA.
 • Mbajeni llambën në kontakt të drejtpërdrejtë me shiun, shiun ose borën për të shmangur thyerjen për shkak të ndryshimit të temperaturës.
 • Instaloni llambën fort, por pa forcë të tepërt në mbajtëse për të reduktuar dridhjet.
 • Mos përdorni forcë të tepërt për të parandaluar thyerjen e llambës.
 • Kjo është një llambë e izoluar me vakum dhe mund të shpërthejë.
 • Zëvendësoni llambën nëse është gërvishtur, plasaritur ose dëmtuar. Fikeni llambën dhe lëreni të ftohet përpara se të lëvizni për të shmangur goditjet e mundshme elektrike ose djegiet. Si masë paraprake, përdorni syze kur instaloni ose hiqni llambën.
 • Zëvendësoni llambën në fund të ciklit të saj të jetës.
 

Llamba pajiset me garanci per defekte per nje periudhe 1 vit nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, pajisja mund t'i kthehet shitësit me vërtetimin e blerjes (faturën). Nëse zbulohet një defekt, ai do të riparohet ose zëvendësohet.

Kjo garanci NUK mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimet aksidentale (rënia, lagja), riparimet nga persona të paautorizuar.