Menu
Profili
Gjuhe

CANNAZYM 1L - suplement enzimë

Çmimi: 2,330.00lek
 • Kodi:
  590
 • Pesha:
  1.150 kg

Për një sistem të fortë dhe të fortë rrënjësh!

 

CANNAZYM është një përgatitje enzimë me cilësi të lartë. Ajo përmban më shumë se 15 enzima të ndryshme dhe pasurohet me vitamina dhe ekstrakte të bimëve të shkretëtirës. Enzimat janë substanca që përshpejtojnë reaksionet në organizmat e gjallë.

Avantazhet e tyre në CANNAZYM janë: përshpejtojnë prishjen e rrënjëve të vdekura dhe aktivizojnë mikroenvironimin, përmirësojnë absorbimin e ushqyesve dhe rritin rezistencën ndaj agjentëve që shkaktojnë sëmundje, mbështesin formimin e rrënjëve të reja dhe rritin forcën e bimës.

CANNAZYM është absolutisht e nevojshme nëse një substrat në rritje është ripërdorur. Mbetjet e rrënjëve do të transformohen në lëndë ushqyese të dobishme, infeksionet do të parandalohen, raporti ajër-ujë në zonën e rrënjës do të përmirësohet. Mund të përdoret gjatë gjithë ciklit të rritjes.

 

Çfarë janë enzimat dhe pse janë të rëndësishme?

Enzimat janë molekula proteinike që punojnë si katalizator në metabolizëm, për çdo detyrë ekziston një lloj i veçantë enzime. Enzimat janë elemente të vogla të pavarura, ato:

- Veproni në mënyrë të pavarur, pavarësisht nga qelizat, duke përfshirë edhe ekstraktet.

- Qëndroni të paprekur për një kohë të gjatë dhe funksioni i tyre mund të përsëritet në mënyrë të përsëritur (ndonjëherë ditë në një kohë) derisa të jenë të rraskapitur.

- Qelizat e vjetra hiqen dhe zëvendësohen me të reja.

- Pjesët e kalbur të bimës konsumojnë oksigjen, kështu që është e rëndësishme t'i hiqni ato nga bima.  Enzimat prishin këto pjesë të kalbur duke formuar një produkt përfundimtar, i cili është ushqim shtesë për rrënjën (dekstrose).

 

CANNA është e njohur ndërkombëtarisht si një lider botëror në ushqimin dhe rritjen e bimëve tuaja të preferuara në arrë kokosi, hidroponike dhe tokë. Çdo produkt CANNA është projektuar me kujdes për t'ju ofruar rendimentin më të madh të mundshëm.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

Përdorni CANNAZYM vazhdimisht që nga java e dytë pas mbjelljes në raport 1:400 (25ml/10l)

 

 • Shkundni shishen përpara përdorimit!
 • Shtoni të paktën një herë në javë
 • Mos e përgatisni tretësirën për më shumë se 4 ditë
 • Mos përdorni në kombinim me produkte që përmbajnë peroksid hidrogjeni
 • Mbajeni të mbyllur në një vend të errët dhe të aksesueshëm
 • Mbajeni larg fëmijëve!