Menu
Profili
Gjuhe

ATA Zyme 1L - suplement enzimë

Çmimi: 1,600.00lek
 • Kodi:
  520
 • Pesha:
  1.150 kg

Atazyme e bën absorbimin e ushqyesve më të lehtë për bimën dhe zvogëlon rrezikun e mbinxehtjes.

 

Stimulon mikroflorën në tokë dhe kështu ka një ndikim të madh pozitiv në zhvillimin e sistemit rrënjesor, rritjen dhe lulëzimin e të korrave. Ata zyme thyen bimët e vdekura dhe mbetjet e rrënjëve në substrat dhe në këtë mënyrë zvogëlon rrezikun e sëmundjeve të tokës.

 

 • Përgatitje organike multienzyme.
 • Përshpejton absorbimin e ushqimit nga bimët.
 • Rritja e aktivitetit indigjen dhe procesi i rritjes.
 • Stimulon aktivitetin e mikroorganizmave në tokë.
 • Zvogëlon rreziqet e sëmundjeve të tokës.
 • Pakëson mundësinë e teprimit.
 • Pastron pikimet dhe çdo sistem vaditjeje.
 • Përveç plehut bazë të rregullt.
 • Një herë në javë gjatë operacionit.
 • Për tokën, hidroponikët, fibrat e arrës së kokosit.

ATAMI është një alternativë e mrekullueshme për kopshtarët që synojnë kultivimin e shpejtë dhe të lehtë të bimëve, duke marrë një rezultat të shkëlqyer përfundimtar.

Çfarë janë enzimat dhe pse janë të rëndësishme?

Enzimat janë molekula proteinike që punojnë si katalizator në metabolizëm, për çdo detyrë ekziston një lloj i veçantë enzime. Enzimat janë elemente të vogla të pavarura, ato:

 

- Veproni në mënyrë të pavarur, pavarësisht nga qelizat, duke përfshirë edhe ekstraktet.

- Qëndroni të paprekur për një kohë të gjatë dhe funksioni i tyre mund të përsëritet në mënyrë të përsëritur (ndonjëherë ditë në një kohë) derisa të jenë të rraskapitur.

- Qelizat e vjetra hiqen dhe zëvendësohen me të reja.

- Pjesët e kalbur të bimës konsumojnë oksigjen, kështu që është e rëndësishme t'i hiqni ato nga bima.  Enzimat thyejnë këto pjesë të kalbur duke formuar një produkt përfundimtar që është një ushqim shtesë për rrënjën (dekstrose)

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

 

2 ml. për litër ujë.   Rekomandohet të përdoret një herë në javë.

 

Kujdes: Ruani në temperaturën e dhomës. Shkundni mirë para përdorimit! Mbajeni larg fëmijëve.