Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Hess Stimulues për rritjen dhe lulëzimin POWER Zyme 1L - suplement enzimë

POWER Zyme 1L - suplement enzimë

Çmimi: 1,797.00lek
  • Kodi:
    186
  • Pesha:
    1.150 kg

Ekstrakt enzimash për bimët.

 

 

Heq mbeturinat e celulozës nga mjedisi i bimëve. Përmirëson  mikroflorën dhe rrit rezistencën.  HESI POWER Zyme është një ekstrakt i mikroorganizmave të veçantë që mbizotërojnë në formë të pastër.

 

Sa më shpejt të rritet rrënja, më shpejt rrënja bëhet e pjekur me zinxhirin kryesor të bimëve ushqimore, qelizat kryesore përbëhen nga celuloza.  Celuloza mund të shkatërrohet vetëm me substanca të veçanta, pasi krijohet një produkt përfundimtar i kësaj glukoze aktive  .

 

Në natyrë ekzistojnë mikroorganizma të veçantë, kryesisht kërpudha dhe enzima specifike përdoren për dekompozimin e fibrave bimore. Hesi Powerzyme është një nga këto mikroorganizma të specializuar dhe enzima, në formën e saj të pastër.  Me përdorim të rregullt, Hesi PowerZyme ndihmon për të eliminuar të gjitha burimet e  prishjes.

 

Çfarë janë enzimat, gjithsesi? Enzimat janë molekula proteinike që punojnë si katalizator në metabolizëm, për çdo detyrë ekziston një lloj i veçantë enzime.

Enzimat janë elemente të vogla të pavarura:

 

Ato veprojnë në mënyrë të pavarur, pavarësisht nga qelizat, duke përfshirë edhe ekstraktet.

Ato mbeten të paprekura për një kohë të gjatë dhe funksioni i tyre mund të përsëritet në mënyrë të përsëritur (ndonjëherë ditë në një kohë) derisa të jenë të rraskapitur. Ja përse Hesi PowerZyme përdoret shpesh për të siguruar një mjedis bimor, me shëndet të shkëlqyer.

 

Qelizat e vjetra hiqen dhe zëvendësohen me të reja. Pjesët e kalbur të bimës konsumojnë oksigjen, kështu që Hesi PowerZyme me oksigjenin si përbërës kryesor, ofron siguri të vazhdueshme të bimës, një sasi të saktë oksigjeni dhe mbron bimën nga stresi. Hesi PowerZyme është i përshtatshëm për mjedisin e bimëve të çdo bime, në çdo fazë të zhvillimit.condition.

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Hesi është projektuar për të nxitur rritjen e bimëve dhe për të rritur rendimentet duke integruar përbërje optimale të vitaminave që synojnë çdo fazë të ciklit jetësor të bimëve.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Si të përdorni:

 

2 ml / l tretësirë ushqyese

Të paktën një herë në javë në ujë ose shtoni rregullisht në një orar. Nuk përdoret për spërkatje.

Përbërësit: mbi 20% celulozë e nxjerrë nga myku Trichoderma viride