Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Hess Stimulues për rritjen dhe lulëzimin HESI PK 13/14 1L - stimulues i lulëzimit në kokos / hidroponikë

HESI PK 13/14 1L - stimulues i lulëzimit në kokos / hidroponikë

Çmimi: 1,300.00lek
 • Kodi:
  413
 • Pesha:
  1.150 kg

Fosfor dhe kalium shtesë!

Bimët kanë nevoja më të larta për fosfor dhe kalium gjatë lulëzimit, me aplikimin e preparatit e plotëson plotësisht këtë nevojë. Koha e lulëzimit është pika kulmore në jetën e një bime. Ajo maksimizon madhësinë e saj dhe ka nevojë për më shumë substanca - fosfor për enzimat dhe ADN-në dhe kalium për transportimin e substancave në bimë.

HESI PK 13/14 përdoret në gjysmën e dytë të lulëzimit deri në javën e parafundit, duke u rritur gradualisht sasia.

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

Hesi janë krijuar për të stimuluar rritjen e bimëve dhe për të rritur rendimentet duke integruar komponimet optimale të vitaminave të synuara në çdo fazë të ciklit jetësor të bimës.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

Filloni fekondimin në javën e katërt të periudhës së lulëzimit.

 • Java e 4-të: 2.5 ml për 10 litra ujë
 • Java 5: 5 ml për 10 litra ujë
 • Java 6: 7.5 ml për 10 litra ujë
 • Java 7: 15 ml për 10 litra ujë
 • Java 8: Pastrimi me ujë

Përbërja: P9.0%; K7.2%

I pershtatshem per kultivimin e kokos dhe hidro