Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Bio Nova Stimulues për rritjen dhe lulëzimin Bio Nova PK 13-14 1L - stimulues i lulëzimit

Bio Nova PK 13-14 1L - stimulues i lulëzimit

Çmimi: 2,010.00lek
  • Kodi:
    454
  • Pesha:
    1.403 kg

BIO NOVA është ndër liderët për sa i përket plehrave minerale të lëngshëm të pastër (dmth. pa përbërës të tepërt).

Produkti është një kompleks fosfor-kalium shumë i fuqishëm dhe i shpejtë, i përthithur shumë shpejt. Fosfori është thelbësor për formimin e një sistemi rrënjor të shëndetshëm dhe të fortë, dhe në kombinim me Kaliumin, shkakton dhe ruan lulëzimin e bollshëm. Kombinimi i këtyre dy komponentëve në formë bio-minerale mund të quhet me të drejtë një superbloomer. Rekomandohet të përdoret në kombinim me Hydro SuperMix, Earth SuperMix, Haze SuperMix ose NFT-AQUA SuperMix.

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

Bio Nova janë lëndë ushqyese të veçanta, stimulues bimor dhe produkte që mbrojnë bimën tuaj. Ato përdoren në kopshtari, fusha golfi dhe objekte të tjera sportive, si dhe, natyrisht, nga prodhuesit privatë.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

  • Java e parë e lulëzimit: 25 litra ml./100
  • Java e dytë e lulëzimit: 75 litra ml./100
  • Java e tretë e lulëzimit: 100 ml./100 litra
  • Java e 4-t e lulëzimit deri në vjelje deri në maksimum 125 ml./100 litra.

nga GDPR 26-06-2018, 22 Korrik 2017

6