Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Bio Nova Plehrat bazë AutoFlowering SuperMix 1L - pleh bio-mineral për lulëzim dhe rritje

AutoFlowering SuperMix 1L - pleh bio-mineral për lulëzim dhe rritje

Çmimi: 3,218.00lek
 • Kodi:
  453
 • Pesha:
  1.282 kg

Autofowering SuperMix është një pleh me një përbërës të veçantë i zhvilluar për impiantet auto (automatizimi)

 

 

Kjo lloj bime bëhet më interesante, sepse prodhon lule të bukura farash për rreth 60 ditë dhe nuk ka nevojë për shumë përvojë të mëparshme të kultivuesit.  Nga pikëpamja teknologjike, është  më e lehtë të arrihen rezultate të mira me këto lloje bimësh sesa me bimët që varen nga periudhat e gjata ose të shkurtra të dritës për ciklin e tyre të lulëzimit.

 

AutoFlower-SuperMix punon  në të njëjtën   mënyrë si Bio Nova SuperMixes ekzistuese dhe thjesht mund të përfshihet në oraret ekzistuese. Nga java e tretë kur fillon lulëzimi  , PK 13-14   duhet të kombinohet me Autoflower-SuperMix gjatë periudhës së lulëzimit.

 

 

Autoflower-SuperMix ka një raport NPK 7-3-5 pak të ndryshme nga SuperMixes të tjera për t'u përshtatur me nevojat specifike të bimëve të këtij lloji.

 

 

Ky pleh përbëhet nga:

 

 • Makro elemente të tilla si NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca.
 • Mg dhe Si.
 • Elemente të vonuara gjurmësh si Fe, Mn, Zn, B.
 • Cu dhe Mo.
 • Vitolysing ekstrakte organike të algave dhe barëra.

 


Dobitë:

 

 • Nxit prodhimin e hormoneve të bimëve dhe të sistemit të tyre imunitar, duke nxitur një shkallë më të ulët të sëmundjeve.
 • Forcon sistemin rrënjesor.
 • Pastron sistemet e ujitjes.
 • Ruan dhe stimulon mikroorganizmat e dobishëm.
 • Rezistente: e përdorshme në sistemet e rivendosjes.

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

 

Për bimët e rritura, përzieni 2,50-2,80 ml. për 1 litër ujë.

Gjatë javës së parë rekomandohet një dozë e rendit 1,4 ml / 1 l ujë, nga java e dytë e në vazhdim administrohet doza optimale.