Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Canna Plehrat bazë CANNA Terra Flores 1L - pleh mineral për lulëzimin

CANNA Terra Flores 1L - pleh mineral për lulëzimin

Çmimi: 1,553.00lek
 • Kodi:
  593
 • Pesha:
  1.150 kg

CANNA Terra Flores është një produkt i përshtatshëm për fazën e lulëzimit.

 

 

Ajo do t'ju lehtësojë shumë në rritjen e një bime të shëndetshme dhe të fortë dhe një rezultat të shkëlqyer përfundimtar. Terra Flores është e pasur me mikroelemente kimilate, të cilat janë të vendosura në një formë të përballueshme dhe mund të absorbohen menjëherë nga bima. Stimulon fillimin e lulëzimit dhe përmban të gjitha substancat dhe përbërësit e nevojshëm për të gjithë fazën e lulëzimit.

 

 

Terra Flores mund të përdoret për kultivimin e brendshme dhe të jashtme në përzierjet e tokës dhe tokës.

 

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Për periudhën e lulëzimit në kultivimin e tokës:

 

 • Shkundni mirë shishen përpara përdorimit
 • Doza sipas skemës së bashkangjitur. Doza aplikohet sipas tabelës në mililitra/10 l
 • BE-ja në ujin e rubinetit varion ndërmjet 0.9-1.6
 • PH i rekomanduar ndërmjet 5.8-6.2
 • Mesatarisht për 200 L tretësirë ushqyese
 • Vlera NPK: 2-2-4

 

Mbajeni të mbyllur në një vend të errët dhe të freskët!

Mbajeni larg fëmijëve!