Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AKSESORËT Qese nxjerrëse dhe makineri nxjerrëse Makinë ultrasonike + Secret-Icer me 5 thasë

Makinë ultrasonike + Secret-Icer me 5 thasë

Çmimi: 18,000.00lek
  • Kodi:
    447
  • Pesha:
    4.000 kg

Smoke Secret përdoret për nxjerrjen e ftohtë të produkteve të caktuara nga sythat ose mbeturinat e bimëve, të tilla si gjethet ose degët e bimëve të caktuara.

Ky sistem nxjerrjeje konsiston në ftohjen e gjëndrave të rrëshirës (trikomave) derisa ato të ngurtësohen dhe të bien në fund, ndërsa pjesa tjetër e materialit mbetet e notuar në ujë. Qeset i ndajnë ato nga pjesa tjetër e bimës.
Kapaciteti: 14 litra
Ky komplet për nxjerrjen e rrëshirës përmban:
- Makinë sekrete tymi
- qese piramidale
- Çanta sekrete akulli
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë