Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues House & Garden Për rrënjën Roots Excelurator 500ml - stimulues i rrënjëve

Roots Excelurator 500ml - stimulues i rrënjëve

Çmimi: 10,916.00lek
  • Kodi:
    416
  • Pesha:
    0.680 kg

Roots Excelurator është një stimulues shumë i koncentruar i rrënjëve.

Zhvillon një sistem rrënjësor jashtëzakonisht të mirë. Ndihmon në zhvillimin e qimeve në rrënjë. Formon një film rreth rrënjëve, duke i mbrojtur ato nga infeksioni. Ofron një mjedis të mirë rrënjë. Mbron rrënjët nga nxirrja.

Stimuluesit e rrënjëve ndihmojnë për zhvillimin më të shpejtë dhe më të mirë të sistemit rrënjor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme që janë përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe lidhin bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve e mban zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të saj jetësor.

House & Garden është një kompani holandeze për plehra të teknologjisë së lartë.Nëse nuk keni kohë për eksperimente, besoni House & Garden!Rezultatet janë të shkëlqyera si për prodhimin ashtu edhe për shijen e produktit përfundimtar!

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Aplikacion:
Roots Excelurator aplikohet deri në javën e tretë të lulëzimit.
Dozimi: 3 ml / 10 L