Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Plagron Power Roots 500ml - stimulues i rrënjëve

Power Roots 500ml - stimulues i rrënjëve

Çmimi: 3,906.00lek
  • Kodi:
    385
  • Pesha:
    0.300 kg

Power Roots është një stimulues i fuqishëm organik i sistemit rrënjesor të bimëve.

 

 

Është mirë të përdoren si gjatë stinës së rritjes, ashtu edhe në javët e para pas fillimit të lulëzimit. Si rezultat i përdorimit të saj, bimët zhvillojnë sisteme rrënjësh të forta dhe të degëzuara, gjë që çon në absorbimin më të mirë të lëndëve ushqyese nga toka dhe nga atje në rezultate më të mira.  Power Roots ka veprim të shpejtë, është ekonomik dhe absorbohet shumë mirë.  Përdorimi i saj është një garanci për bimët e shëndetshme dhe të forta.

 

 

Përbërja:

 

Uji, acidet humus, ekstrakti i algës, acidi askorbik (vitamina C), aminoacidet, myoinosyl, thiamine (vitamina B1), alfa-tokopherol (vitamina E). NPK organike-pleh (1-0-2). 1 % azot total (N), nga të cilët 1 % azoti i lidhur organikisht, 0,2 % pentoksid fosfori i tretshëm (P2O5), 1,5 % oksid kaliumi i tretshëm në ujë (K2O).

 

Stimuluesit e rrënjës kontribuojnë në zhvillimin më të shpejtë dhe cilësor të sistemit rrënjesor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe fiksojnë bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve mbështet zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të jetës.

 

Plagroni është lëndë ushqyese dhe suplemente të cilësisë së lartë. Plagron ofron një gamë të plotë lëngjesh për bio-prodhuesin.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

 

Shtoni 1 ml Power Roots për 1 litër ujë (1: 1000).

 

Përdoreni këtë tretësirë çdo herë që ujisni, deri në javën e katërt të lulëzimit.

Shkundni mirë para përdorimit!

Mund të shkaktojë irritim të syve dhe lëkurës.