Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Plehrat bazë pH Perfect Connoisseur Bloom A + B 1L - pleh mineral për lulëzimin

pH Perfect Connoisseur Bloom A + B 1L - pleh mineral për lulëzimin

Çmimi: 5,770.00lek
 • Kodi:
  396
 • Pesha:
  2.440 kg

pH Perfect Connoisseur A & B - Nga 2 pjesë, produkt ultra premium për fazën e lulëzimit. Përmban një gamë të ndryshme të elementeve dhe aminoacideve për metabolizmin qelizor që ndryshon ciklin natyror të shtrirjes në nivel qelizor, duke përshpejtuar rritjen dhe lulëzimin.

 

 

Ajo është gjithashtu hiper-chelated për absorbimin maksimal të ujit dhe ushqyesve.What's more, Advanced Nutrients moisture in  chelating a large percentage of the microparticles of nutrients that are used in pH Perfect Connoisseur në mënyrë që të lulezim më të shpejtë të bimëve tuaja, si dhe për të ruajtur fazën e lulëzimit për më gjatë!

 

 

Më në fund, por jo më pak e rëndësishme, në mënyrë që të rritet metabolizmi i luleve dhe rendimenti i luleve në nivelet më të larta, është zhvilluar një kombinim i patentuar i kofaktorëve të rritjes në mënyrë që të aktivizohen dhe të kontrollojnë këto elemente. Këto kofaktorë përfshijnë aminoacidet dhe pararendësit e aminoacideve që janë të rëndësishme për formimin e proteinave  , e cila nga ana e saj nxit metabolizmin qelizor,  dhe procese të tjera të rritjes. Përveç kësaj, kofaktorë të tjerë pronarë krijojnë ndryshime të mëdha në mënyrën se si funksionojnë bimët gjatë fazës së rritjes. 

 

 • Shkurton kohën e lulëzimit të bimëve tuaja, që do të thotë se do t'i shisni më shpejt!
 • Ju merrni më shumë lule dhe më shumë dendësi ngjyrash, që do të thotë një çmim më të lartë për bimë!
 • Ju merrni më shumë shije, shije dhe ngjyra, që do të thotë klientë më të kënaqur dhe të vazhdueshëm!
 • Gjëja kryesore? Merr një fitim më të madh në një cikël korrjeje!
 • Më shumë puçrra
 • Lulëzim më i hershëm
 • Ngjyra më të mëdha dhe më të dendura
 • Vajra më të domosdoshme
 • Aromë më e fortë
 • Shije më e mirë
 • Lule më të bukura
 • Çmimi më i lartë i tregut të luleve.

 

 

 

Brenda kufijve të thithjes pH 1-10, kjo do të thotë se absorbimi më i madh i mundshëm i këtyre mikroparticles jetike të ushqyesve ndodh gjatë gjithë jetës së bimës suaj!

 

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimët e shëndetshme.

 

 

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

 

 
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

 

Tundeni mirë! Përdoret gjatë fazës së lulëzimit (1 deri në 6 javë). Fillon me 3ml/l të secilës pjesë, duke arritur gradualisht në 4-5ml për 1l.

 

PËR TË LLOGARITUR SASITË E SAKTË TË LËNDËVE USHQIMORE, MUND TË PËRDORNI LLOGARITESIN SPECIALE PËR NJË DOZIM

 

 

pH Perfect Conno isseur është projektuar posaçërisht për përdorim me të gjitha mjetet e rritjes, si hidroponikë, torfe myshk dhe dhe. pH Perfect Connoisseur është projektuar për përdorim me disa ose të gjitha sistemet si hidroponika, aeroponia, sistemet e ujitjes, NFT, sistemet e ujitjes dhe kullimit dhe sistemet e ushqimit të lëngshëm.