Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Plehrat bazë Sensi Bloom A + B 1L - pleh mineral për lulëzimin

Sensi Bloom A + B 1L - pleh mineral për lulëzimin

Çmimi: 3,061.00lek
  • Kodi:
    937
  • Pesha:
    2.440 kg

Sensi Bloom është një pleh mahnitës me 2 përbërës për fazën e lulëzimit të bimëve tuaja. Përdorni pH Perfect Sensi Bloom nëse dëshironi më të mirën për bimët tuaja të çmuara! Sensi Bloom u jep atyre një themel të fortë që ata kanë nevojë për lulëzimin maksimal.

 

 

Ajo përmban një stimulues organike të rritjes të quajtur Wet Betty, e cila ndihmon shpërndarjen e lëngjeve të pasura me ushqyes në mënyrë të barabartë në mënyrë që bimët tuaja të kenë qasje më të lehtë në çdo gjë që ata kanë nevojë.

Produkti përmban gjithashtu humus dhe fulvoacids, gjë që prodhuesit si ne kanë nevojë. Gjithashtu, për të siguruar që bimët tuaja të marrin sa më shumë lëndë ushqyese si ju ushqyer ato, shkencëtarët tanë mbështeten në heliation për të rritur absorbimin.  Në fakt, kjo formulë 5-në-1 përmban numrin maksimal të makro-ushqyesve të përtypur që bimët tuaja kanë nevojë për rritje më të shpejtë dhe lulëzim më të madh.

 

 

Përveç asaj që thuhet, mikro-ushqyesit e mëposhtëm janë 100% të përtypur: hekur, zink, mangan, molybdenum, bakër  , boroni dhe kobalt, që natyrisht do të thotë se bimët tuaja do të treten më lehtë dhe do t'i përdorin këto lëndë ushqyese, duke marrë kështu mollë më të mëdha dhe prodhim më të madh për të njëjtën kohë rritjeje!

 


 Përfitimet e formulës pH Perfect Sensi Bloom janë  testuar dhe provuar, kështu që ju mund të prisni rezultate më të mira se sa do të merrni nga  produkte të tjera.  sepse lulet e tua çelin më herët.

 

 

 

Veçori unike:

 

 

• Ekuilibron pH automatikisht

• Përfshin përbërës të veçantë për strukturë më të mirë ngjyrash

• Shkakton lulëzimin e hershëm me më shumë mollëza

• Përgatit bimët për korrje më të mëdha e më të frytshme

• Përmban pararendës, reagentë dhe chelator të notave farmaceutike

 

 

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, kokosin apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqenë dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcues PK, nxitës, stimulantë dhe suplementë. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimët e shëndetshme.

 

 

 

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Si të përdorni:
 
 
Punon me te gjitha metodat hidroponike, toke, aeroponike, ujitje me pika, NFT, EBB / sisteme rrjedhjeje
 
 
Përdorni 4ml/L gjatë javëve 1 deri në 6 të fazës suaj të lulëzimit.
 
 
 
PËR TË LLOGARITUR SASITË E SAKTË TË LËNDËVE USHQIMORE, MUND TË PËRDORNI LLOGARITESIN SPECIALE PËR NJË DOZIM