Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Plagron Pleh organik Plagron Alga Bloom 1L për lulëzimin

Pleh organik Plagron Alga Bloom 1L për lulëzimin

Çmimi: 1,936.00lek
  • Kodi:
    380
  • Pesha:
    1.150 kg

Alga-Bloom nxirret dhe krijohet nga alga e detit pleh organik bazë, i zbatueshëm në fazën e lulëzimit të bimës.

 

Ajo përmban një raport saktësisht të ekuilibruar të azotit, fosforit dhe kaliumit, të cilat absorbohen drejtpërdrejt nga bima dhe optimizojnë rritjen në baza natyrore. Falë përdorimit të Alga Bloom, ju do të keni bimë të shëndetshme dhe të forta dhe lulëzim të bollshëm dhe të fuqishëm. Alga Bloom është projektuar posaçërisht për kultivimin në tokë ose fibrat e arrës së kokosit.

 

  • Azoti siguron rritje të barabarte dhe optimale
  • Fosfori përmirëson zhvillimin e rrënjëve dhe nxit lulëzimin
  • Kaliumi është përgjegjës për transportin e lëndëve ushqyese dhe rrit rezistencën e përgjithshme të bimës

 

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

 

Shkundni mirë para përdorimit. Shtoni jo më shumë se 4 ml Alga Bloom për 1 litër ujë (1: 250). Përdoreni këtë zgjidhje sa herë që ujisni bimët gjatë fazës së lulëzimit.

 

Përbërja:

Uji, vera e panxharit, aminoacidet dhe ekstraktet e algave.

 

Pleh organik NPK (3-2-5). 5,6% azot total (N), nga të cilët 5,6% azot i lidhur organikisht, 12% pentoksid fosfori i tretshëm në ujë (P2O5), 10,4% oksid kaliumi i tretshëm në ujë (K2O).

 

 

Magazinimi:

Transportoni në një pozicion vertikal dhe ruajeni në errësirë. Temperatura e ruajtjes: 0 - 30 ° C.

Pas tretjes në ujë, tretësira është e qëndrueshme deri në 24 orë.