Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues General Organics Pro Organic Bloom 1L - pleh organik për lulëzim

Pro Organic Bloom 1L - pleh organik për lulëzim

Çmimi: 1,840.00lek
  • Kodi:
    343
  • Pesha:
    1.285 kg

Pro Organic seri janë plehrat bazë të projektuara për të përmbushur të gjitha nevojat komplekse të bimëve tuaja në çdo fazë të zhvillimit të tyre.

Përbërësit e tyre janë tërësisht organike, që përmbajnë ekstrakte bimore, alga deti, etj. Pro organike në mënyrë aktive përmirëson zonën rreth rrënjëve të bimëve duke ushqyer mikroorganizmat, të cilat jetojnë në harmoni me bimët tuaja. Pro organike janë ideale për çdo lloj bime.

Pro organic Bloom jep elementet e nevojshme për bimët me lule, të balancuara në mënyrë të përsosur për ngjyra të mrekullueshme dhe korrje të bollshme. Projektuar posaçërisht për të rritur rritjen e ngjyrave. Kjo formulë unike jep prodhime më të mëdha, më të ushqyeshme dhe të shijshme. I përshtatshëm për hidroponikë, aeroponikë, arrë kokosi, bioponikë dhe tokë.

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

 

-Për bimët e reja: 2,5 mL / 10 L

-Për lulëzimin 10-20 mL / 10 L