Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Guanokalong Kalong BLOOM 1L - pleh organik për lulëzim

Kalong BLOOM 1L - pleh organik për lulëzim

Çmimi: 1,613.00lek
  • Kodi:
    741
  • Pesha:
    1.490 kg

Kalong BLOOM - pleh organik me veprim të shpejtë për tokën dhe kokosin.

Stimulon organizmat e tokës. I përshtatshëm për fazën e lulëzimit. I butë me rrënjët për shkak të përmbajtjes së ulët të kripërave minerale. I përshtatshëm për bujqësi organike Përmban vetëm kalium dhe përdoret më së miri në kombinim me Guanokalong® Bat guanon (i pasur me fosfor, kalcium dhe elementë gjurmë), për të dhënë sasinë e nevojshme të elementëve të tjerë thelbësorë.

Përmbajtja e Kalong Bloom bazohet në melasën e sheqerit. Nuk përmban pleh guano ose fosfor. Kalong Bloom mund të përdoret me organikë Kalong Grow dhe Guanokalong Complete ose Bat guano.

Pavarësisht nëse jeni duke parë tokën, arrë kokosi ose hidro, ne shpesh i marrim si të mirëqenë lëndët ushqyese bazë dhe kryesisht fokusohemi në produkte të tilla si stimuluesit PK, përforcuesit, stimuluesit dhe suplementet. Por lënda ushqyese kryesore është baza që kërkon bima juaj në fazat e hershme të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje sesa i kushtojmë ne.

Cilat janë plehrat bazë?

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: dritë, ajër, ujë dhe ushqim. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një “dietë të ekuilibruar”. Kjo nënkupton një pleh të balancuar siç duhet që përmban të gjithë elementët thelbësorë për rritje, të njohur si plehra bazë, të cilët përbëjnë një bazë solide për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund t'i shtohen ciklit të rritjes, por lëndët ushqyese tuaja kryesore janë blloqet ndërtuese të bimëve të shëndetshme të shëndetshme.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Përdoreni me Guanokalong Bat Guano (50 g për tenxhere 7L)

 

Shkundni mirë para përdorimit.

 

- Për lulëzimin: 1-2 ml/L - deri në javën e parafundit të lulëzimit.

- NPK 2.5 / 0/6