Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues General Organics Bloom Booster 5L - stimulues organik i lulëzimit

Bloom Booster 5L - stimulues organik i lulëzimit

Çmimi: 8,875.00lek
  • Kodi:
    349
  • Pesha:
    5.200 kg

Stimulues i fuqishëm i lulëzimit, duke krijuar lulëzim shpërthyes dhe fruta të bollshme.

Rrit aktivitetin metabolik dhe marrjen e mineraleve nëpërmjet biostimulantëve dhe katalizatorëve organikë për transportin e substancave në bimë. Kjo shkakton shfaqjen e luleve të bollshme dhe të dendura. Bloom Booster funksionon natyrshëm, duke i lejuar bimët të zhvillojnë aftësitë e tyre gjenetike. Për të gjitha bimët me lule.

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

General Organics ofron një gamë të plotë të plehrave bimore me cilësi të lartë dhe suplementeve ushqimore. Çdo produkt në linjë jep mundësinë për të pasuruar kopshtin tuaj.General Organics përfaqëson angazhimin tonë serioz ndaj qëndrueshmërisë, cilësisë dhe inovacionit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

Për ujitje nga 3 deri në 5ml/L nga java e 5-të e lulëzimit deri në fund

Si llak - 3 ml / L