Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Hess Stimulues për rritjen dhe lulëzimin Fosfor Plus 5L - stimulues i lulëzimit në tokë

Fosfor Plus 5L - stimulues i lulëzimit në tokë

Çmimi: 2,876.00lek
  • Kodi:
    191
  • Pesha:
    5.500 kg

Kompleksi HESI Fosfor plus dhe Bloom plotësojnë nevojat e rritura të bimëve për fosfor dhe kalium gjatë fazave të fundit të lulëzimit.

Produkti garanton formimin e bollshëm të luleve të mëdha. Gjatë lulëzimit, bimët kanë nevojë të shtuar për fosfor dhe kalium. Fosfori është për lulëzim më të mirë dhe më të mirë, dhe fosfori i kombinuar me kaliumin, ndihmon në arritjen e shpejtë dhe efikase të lëndëve ushqyese në majën e bimës. Nga përbërësit e cilësisë së lartë, bimët thithin të gjitha substancat që u ofrohen atyre. Hesi Fosfor plus është gjithashtu i përshtatshëm për përdorim në mungesë të fosforit dhe kaliumit.

Përmirëson formimin e ngjyrave! Forconi lulëzimin!

Hesi Fosfor Plus është i përshtatshëm për përdorim në gjysmën e dytë të lulëzimit.

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

Hesi janë krijuar për të stimuluar rritjen e bimëve dhe për të rritur rendimentet duke integruar komponimet optimale të vitaminave të synuara në çdo fazë të ciklit jetësor të bimës.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Si të përdorni:

Shtohet në ujë në gjysmën e dytë të lulëzimit me Kompleksin Hesi Bloom .

Dozimi:

25 ml / 10 l

Vlera NPK: 0-7-5