Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Canna Stimulues për rritjen dhe lulëzimin CANNA Boost Accelerator 5L - stimulues i lulëzimit

CANNA Boost Accelerator 5L - stimulues i lulëzimit

Çmimi: 31,885.00lek
  • Kodi:
    729
  • Pesha:
    5.200 kg

CANNA BOOST ACCELERATOR është një stimulues i fuqishëm i luleve për të arritur rendimente të larta dhe cilësi të lartë dhe u zhvillua posaçërisht për bimët me rritje të shpejtë.

 

 

Ajo garanton jo vetëm rendimente më të larta, por gjithashtu ka cilësi që përmirësojnë shijen, duke arritur kështu rezultate jo vetëm sasiore, por edhe cilësore.  CANNA BOOST ACCELERATOR është universal, që do të thotë se mund  të përdoret me të gjitha llojet e lëndëve ushqyese dhe në të gjitha environments.It në rritje mund të shtohet në substrat, ose spërkatur në gjethe (spërkatje gjethesh) kur bimët janë ende të reja.

 

Avantazhi është se bima thith stimuluesit e rritjes drejtpërdrejt nëpërmjet gjetheve.  Spërkatja e gjetheve duhet ndërprerë kur ngjyrat fillojnë të rriten.

 

 

Suplementi CANNA BOOST ACCELERATOR, i cili në fakt shpejton rritjen e metabolizmit, rrit efektin e CANNA PK 13/14.  CANNA PK 13/14 siguron elemente shtesë të nevojshme për  lulëzimin, dhe CANNA BOOST ACCELERATOR jep energjinë për të absorbuar këto elemente.

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

CANNA është e njohur ndërkombëtarisht si një lider botëror në ushqimin dhe rritjen e bimëve tuaja të preferuara në arrë kokosi, hidroponike dhe tokë. Çdo produkt CANNA është projektuar me kujdes për t'ju ofruar rendimentin më të madh të mundshëm.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

 

 

 

Përdorni CANNA BOOST ACCELERATOR ndërmjet 20ml/10l në fazën fillestare të lulëzimit (pas shfaqjes së luleve të para), dhe më pas ndërmjet 20ml/10L dhe 40ml/10l për fuqi shtesë të lulëzimit . Shikoni diagramin e bashkangjitur!

 

 

 

-Mos përdorni me produkte që përmbajnë peroksid hidrogjeni ( H 2 O 2)

- Tretësirë e holluar, përdoret brenda 4 ditëve