Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AROMATIZUES TË TJERËT Limpuro Air Fresh Pure 200ml - neutralizues për aroma të forta

Limpuro Air Fresh Pure 200ml - neutralizues për aroma të forta

Çmimi: 921.00lek
  • Kodi:
    212
  • Pesha:
    0.250 kg

LIMPURO® AIR FRESH Pure funksionon në bazë natyrale, me avullim.

Hapni kutinë dhe vendoseni pranë burimit të erës. Substancat aktive në LIMPURO® AIR FRESH kapin molekulat e aromës dhe i neutralizojnë ato. Përbërësit e dobishëm përzihen me alkool dhe avullohen për 4-6 javë. Rezultati është ajër i pastër dhe i pastër. E pershtatshme per nje dhome prej 20m2 .

E rëndësishme:

Produktet LIMPURO® Air Fresh janë të dizajnuara për përdorim të brendshëm. Të gjitha dritaret dhe dyert duhet të mbyllen.

Përbërësit:

Sapun, denat me alkool, stearat, kokokate, shije natyrale

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë