Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Hess Plehrat bazë Bloom Complex 1L - pleh mineral për lulëzimin

Bloom Complex 1L - pleh mineral për lulëzimin

Çmimi: 1,307.00lek
  • Kodi:
    143
  • Pesha:
    0.500 kg

Kompleksi Hesi Bloom për fazën e lulëzimit

 

Hesi Bloom Complex procaes të gjitha substancat e nevojshme në formë cilësore gjatë lulëzimit të bimëve me lule. Përveç sheqernave (azotit, fosforit, kaliumit, magnezit, kalciumit, elementëve të gjurmëve, etj.), Kompleksi Hesi Bloom pasurohet me elementë të rëndësishëm (aminoacidet dhe vitaminat) për zhvillimin e trungut dhe nxitjen maksimale të tij për zhvillim.

 

Rezultati është një lulëzim i shkujdesur!

 

Hesi Bloom Complex gjithashtu përmban një maskues pH.

 

Rregulloje nivelin e ujit në një vlerë pak acidike. Rreth kësaj vlere pak acidike, bima dhe lëndët ushqyese sigurojnë një mjedis shumë të mirë për zhvillimin e bimës.

Kompleksi Bloom nuk përmban fibra të panevojshme, të cilat ndihmojnë për t'u thithur plotësisht nga bimët. Elementet e gjurmëve janë të stabilizuara në mënyrë komplekse organike. Ato qëndrojnë në të gjitha nivelet e pH-së derisa të jenë në gjendje të ndihmojnë në stabilizimin e mjedisit të bimëve. Produkti përmban dy lloje azoti - mineral dhe linjit. E gjithë kjo ruan nivelin e BE me efektshmëri të lartë dhe pak punë ushqyese. Shtesat hesi nuk mbështeten në vlerat e BE- së, si me llojet e tjera të lëndëve ushqyese për bimët.

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Mos e teproni!

Si të përdorni:

E shtoj ne uje ne fazen e lulëzimit.Për 200L ujë mjafton 1L Kompleksi Hesi Bloom.Mjafton 50ml për 10L ujë.