Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Atami Plehrat bazë Ata Terra Max 1L - pleh mineral për lulëzimin

Ata Terra Max 1L - pleh mineral për lulëzimin

Çmimi: 1,300.00lek
  • Kodi:
    522
  • Pesha:
    1.150 kg

 

Ata Terra Max është një pleh me lule me të drejtë të plotë, i ekuilibruar me kujdes, i cili do të sigurojë me bollëk të gjitha lëndët ushqyese të nevojshme për bimën tuaj gjatë kësaj periudhe.

 

Jep këshilla të bukura, të cilat do të rriten në madhësi. Jep rezultate të dukshme tashmë me ujitjet e para, si dhe një rezultat të prekshëm mbi produktin e përfunduar.

 

ATAMI është një alternativë e mrekullueshme për kopshtarët që synojnë kultivimin e shpejtë dhe të lehtë të bimëve, duke marrë një rezultat të shkëlqyer përfundimtar.

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikimi :

Me çdo lotim gjatë periudhës së lulëzimit

 

Dozimi:

1-5 ml/litër ujë

Vlera NPK: 2-2-4

BE-1.2-2.3