Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHE Canna Coco Professional Plus 50L - Tokë kokosi

Canna Coco Professional Plus 50L - Tokë kokosi

Çmimi: 2,271.00lek
  • Kodi:
    689
  • Pesha:
    17.000 kg

Canna Coco Professional Plus është një mjedis bimor profesional i përbërë nga 100% thekon kokosi dhe tallash.

E zhvilluar posaçërisht për bimët me rritje të shpejtë. Canna Coco Professional plus është një produkt 100% i pastër, organik me një strukturë homogjene, falë procesit unik të prodhimit dhe kontrollit, Canna Coco Professional plus është steril dhe plotësisht pa viruse, baktere, larva të dëmshme etj. Përveç kësaj, ai përmban një formë të veçantë (Trichoderma), e cila mbron bimët dhe tokën nga sëmundje të ndryshme. CANNA Coco Professional Plus mund të përdoret disa herë dhe ka veti të shkëlqyera përmirësuese të tokës pas përdorimit.

pH: 6,0-7,0

EC: 0,1 - 0,2

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Mjedisi në rritje është një nga elementët kryesorë në rritje!

Metoda e kultivimit të tokës është një nga metodat më të sigurta, në rezultatet e shkëlqyera të së cilës mund të mbështeteni gjithmonë.